تازه 25 تومن با پس انداز و قرض جور کردیم. ولی قبول نمیکنه. شوهرم میگ نمیتونم. س ساله سالی ی بار گوشت میخریم خودم پول جمع میکنم ک ب شوهرم کمک کنم ولی اخ چقد تو ی سال فقط با جایی نرفتن و نخوردن جمع کردن فقط 1 تومن دارم ک اونم شوهذم نمیدونه. منم دارم اذیت میشم شوهرم 6 میره 10 یا 11 شب میاد دیگ خسته شدیم کاش ماهم یکیو داشتیم.
درسته. این خونرو هم خدا کمک کرد پیدا کردیم دیگ پشیمون بودیم ولی کمکمون کرد صابخونمونم را ه اومد ولی الان میگ نمیتونم ارزش نداره 25 تومن. الانم خیلی تو نت سرچ کردم چشام کور شد الان باید کفش اهنی بپوشیم و بریم دنبا ل خونه
بذارین بانک امتیاز وام جمع کنید بلخره کم کم وام بگیرین به هیچکسم نگید این پولو دارین که ازتون قرض نگ ...
6 شسال گذشته هنو قسط عروسی داره. قسط ماشین منم بهش گفتم خودشم تحقیق کرد میگ نمیخوام قسط بدم. میخوام ی بار راحت بخوابم بدون هیچ مشغله ای. خونوادش خیلی اذیتمون کردن همش ازش میکنن. دیشب ک صابخونه قبول نکرد بهش گفتم اگ پولی ک با قرض از مردم گرفتیمو حیف و میل کنی و ب کسی بدی تا اخر عمر مدیون من و بچمی حالا اونایی ک از شوهر دلسوز م میگیرن. تا خر خره یخچالشون پره خودم دیدم. فقط دلشون میخواد ما بد بخت شیم. نمیبخشمشون تازه 3 تومنشو داد باباش الانم زنگ زد 600 میخواس. ب شوهرم گفتم خوب برا بابات پدری میکنی خوب. این دفعم میخوام ریز تیکه بندازم تا ادم شن. بی عقلا.