2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 74 پست
بابا ربطی فقط به بلوغ زودرس نداره که اصلا من نمیدونم با این سن تو این سایت چه غلطی می کنه ؟ مگه الان ...

والا بخدا زمان ما تا موقعی که زیست خوندیم نمیدونستیم فرق دختر پسر چیه

در مورد روابط سک..  هم تازه هجده سالمون شد فهمیذیم والا اونقدرام سنم زیاد نیست ۲۹ سالمه

تو سن ۱۶ کلا سرمون تو کتاب بود 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب ادمای زیادی بودن که توسن من ازدواج کردن

اره عزیزم

اما ببین تو خیلی چیزا رو تجربه نکردی

اما اون تجربه داشته

خیلی از لذتها رو برده که تو هنوز نبردی.

دوران مجردی داشته خوشگذرونی داشته

اما تو درگیر مدرسه بودی همش.

الان تو دنبال عشق گرم و رومانتیکی

اما اون حالا نیاز به آرامش داره

خیلی از خواسته های تو رو نمیتونه براورده کنه گلم.

ازت انتظار داره خونه داری آشپزی و....کامل بلد باشی

خداییش خودت بگو تو بجز درس و کارای روزمره خانه داری چه تجربه هایی داری؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه نه اصلا اونجوری نیست خییلیییی پسره خوبیه

ببین دختره ازمن دوسال کوچیک تر بود من ۱۹سالمه دوس پسرش ۳۰.۳۲سالش بود مث تفاوت سنی شما بعد آموزشگاهو میپیچوند میرفت پیشش بعداستادمون یروز تو ماشین دیدش کشیدش بیرون جالبه مامانش دورواستاده بود کپ کرده بود استادم اوردش بیرون کلی فحشم نثار مرده کرد دیگه ببین یه ادم باتجربه و دنیا دیده چی دیده دراون مرد که با ابروی خودش هم بازی کرد تا فقط دختررو نجات بده

اره عزیزم اما ببین تو خیلی چیزا رو تجربه نکردی اما اون تجربه داشته خیلی از لذتها رو برده که تو هن ...

راستش من ازادمای هم سن خودم خیلی عاقل ترم وتاحالا به غیر از همین خواستگارمه باهیچ پسری دوست نبودم ودوستی منو خواستگارم اصلا دوستی بدی نبود حتی دست هم رو هم نمیگیریم

دختر خوب برو بشین سر درس و زندگیت

دور این سایت و این عشق و عاشقیاهم خط بکش هنوز خیلی واست زوده

حتی اگه تفاوت سنیتونم کمتر بود بازم زمان ازدواج شما نیس

همه چی دوست داشتن نیست عشق فقط واسه نهایت شش ماه اوله زندگیه

شما تجربتون خیلی بالاست؟آند سالتونه؟

من سی ولی اینو خوب میدونم تو الان باید کجا باشی و چیکار کنی دختر جان مگه ازدواج بچه بازیه که مثل دختر کوچولوها اومدی تایپیک زدی که همو دوست داریم و این حرف ها ؟؟؟؟؟ که چی بشه ؟ تو اینده نداری هدف نداری زندگی نداری تنها دغدغه ت ازدواجه ؟ مگه قحطه رجال تو این مملکت ؟؟؟؟؟؟؟ یا مگه قراره تخمشو ملخ بخوره ؟؟؟؟ تو الان باید به فکر درس و مشقت باشی نه اینکه با این چرندیات ذهن خودتو داغون کنی و بعدش ذهن خانواده بدبختتو که به یه امیدی به تو دل خوش کردن

راستش من ازادمای هم سن خودم خیلی عاقل ترم وتاحالا به غیر از همین خواستگارمه باهیچ پسری دوست نبودم ود ...

دختر جان شما عاقل نیستی وگرنه حرف چهارتا بزرگتره که میگن گوش میکردی 

اون پسر عشق و حالشو کرده و الان میخواد یکی بیاد براش اشپزی کنه و بپزه و بشوره و بسابه نه چیزه دیگه بعدشم ده سال دیگه تو یه خانوم جوان زیبا میشه اون یه مرد چهل ساله میانسال با موهای نسبتا سفید تو دنبال لوندی و جوانی اون دنبال ارامش میانسالی

من سی ولی اینو خوب میدونم تو الان باید کجا باشی و چیکار کنی دختر جان مگه ازدواج بچه بازیه که مثل دخت ...

خب یکی دوسال نامزد باشیم بعد عقد کنیم مثلا تو۱۹سالگی بریم سر زندگیمون .یعنی اینجوری بازم بده؟