بچه ها من اگه خدا بخواد میخوام تاچند وقت دیگه عروسی کنم البته هنوز حتی به مامان بابام نگفتم طرف خواستگارمه ولی خب آگه خدا بخواد باهم ازدواج میکنیم ورود میریم سره خونه زندگیمون چون وضعه مالی پسره خوبه..بیاید یه کم از خاطرات عروسیتون برام بگید انرژی بگیرم😶🤣
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
واقعا که یعنی چی میای این حرف رو میزنی ازدواج ؟ تو این سن ؟ که چی بشه ؟ هان ؟ ببین این سن سن عاشق شدن و فارغ شدن دختراس تا 18 اسلگی پس برو به فکر ایندت باش این چیزا رو بیخیال شو اینده نداره و من اگه جای مادرت باشم یه دونه میزنم تو سرت و پای اون پسره رو هم می شکونم
حرفتو باید با آب طلا نوشت بلکه یکم به خودشون بیاد اثرات بلوغ زودرسه بخدا
بابا ربطی فقط به بلوغ زودرس نداره که اصلا من نمیدونم با این سن تو این سایت چه غلطی می کنه ؟ مگه الان وقته امتحانات نیست ؟ بعدشم همه دخترها سن چهارده تا هیجده سالکی به این چیزا برمیخورن و نباید جدی گرفت
حرف نباشه امروز اومدی عضو شدی بدو هم اومدی تایپیک ازدواح زدی که چی دعا کنیم که بدبخت و ذلیل شی و بعد چند سال وقتی تو شدی بیست و پنج شوهرت چهل ساله پیر بشه و بعدشم فیلت یاد هندستون کنه و طلاق ؟؟؟؟