2777
2789

اونایی ک خطر زایمان زودرس دارن کی بهشون میگن؟

ینی تو آزمایش و سونو و اینا میفهمن؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم  زایمان اولش زودرس بود ولی زایمان دومش از وقتش گذشته بود😁 ربطی به هم نداره نگران نباش

وای خدا کنه برای منم اینطوز بشه.الان با بچه کوچیک واقعا سختمه اگر اینم زایمان زودرس بشه

وای خدا کنه برای منم اینطوز بشه.الان با بچه کوچیک واقعا سختمه اگر اینم زایمان زودرس بشه

استرس نداشته باش هیچی نمیشه مثبت فکر کن

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

مامانم وخواهرم.

خودمم زایمانم زودرس بوده.منتها هنوز بچه دوم نیومده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من بچه اولمو یهویی افتادم لکه بینی و زایمان کردم چندین ساعت بعد.این سری خیلی میترسم همونطوری بشع

چند ماهه اومد مشکلی برا بچه پیش نیومد؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

عزیزم بچت چند هفته اومد؟وزنش چقد بود؟مال من هفته ۳۴ باوزن۲۳۰۰

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
چند ماهه اومد مشکلی برا بچه پیش نیومد؟

۳۱ هفته بودم ک بدنیا اومد.وزنش ۱۴۰۰.نه خداروشکر سالمه .ولی خیلی سختی و استرس کشیدم اول اینکه ریز بود منم بی تجربه .بعدشم کلی چکاب و ..مخصوص داشت ک علاوه بر هزینه استرس زیادی بهمون وارد کرد