2777
2789
عنوان

سرشیشه نوزاد

16937 بازدید | 20 پست

دیشب به همسرم گفتم یه سرشیشه از داروخاته کرفته مارک وی گذاشتم رو شیشه و شیر دادم دخترم  ولی از دیشب سه بار شیر پربده گلوش انگار سوراخش گشاده شیر زیاد میره تو گلوش.دفعه قبلی هم یه مارک دیگه خریده بودیم همین طوری شد شوهرم رفت یکی دیگه ازش خرید که بهتر بود.سرشیشه دیشبی رو 20 تومن خریده زورم میاد بگم بره یکی دیگه بخره شاید بهتر باشه شایدم نقل همین باشه.یادمه قدیم ها زمان ما خودشون با سوزن سوراخ میکردن.شما سرشیشه میگیرید اینطوری شده تا حالا .یا من انقور بد شانسم بچم دو ماهشه تا حالا دو تا سرشیشه سوراخ گشاد بهمون انداختن.ادم زورش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستونک سرشو میگن سرشیشه .مارک شیشه شیر که مهم نیست

والااینجا پستونک سرش ۳تومنه میاریم خونه خودمون بازمیکنیج

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘
میدونم عزیزم . الان زدم تو نت دیدم . من برا دخترم s شومیگرفتم وقتی اندازه بچه شما بود هیچ مشکلی هم ن ...

بعدم من چند روز پیش L شو خریدم ۵ هزار تومن. بیست تومن خیلیه .؟؟؟؟

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
والااینجا پستونک سرش ۳تومنه میاریم خونه خودمون بازمیکنیج

کجا یی،به خدا 20 تومن برا همون به تیکه پلاستیک پول دادیم که گشاده میپره گلو بچم .واسا همین میگم زورم میاد دیگه اون یه زره پلاستیک 20 تومن تازه گشاد هست

عزیزم رو بسته اش نوشته چند سوراخ‌ . شما باید تک سوراخ یا نهایت دو سوراخ  بخرید. عکس قطره داره و تعداد نوشته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم رو بسته اش نوشته چند سوراخ‌ . شما باید تک سوراخ یا نهایت دو سوراخ  بخرید. عکس قطره داره و ...

هر رفعه همسرم از داروخانه کرفته.واله نگاه نکردم چند سوراخه.ولی میگه برا نوزاد میخوام.