سلام دوستان من الان ٧هفته و ٣روزمه دو هفته پيش ب مدت ٦روز لكه بيني داشتم با مصرف شياف سيكلوژست پرشيتورون خوب شدم اما الان دوباره با وجود اين ك شياف مصرف ميكنم لكه بينيم شروع شده قهوه ايي تيرس و بعد از ادرارم كمي مياد خيلي نگرانم كسي بوده مث من باشه و لكش هي قطع و وصل بشه ب نظرتون با وجود اين لكه ها جنينم هنوز سالمه خيلي نگرانم
ب نظرتون امروز برم واسه سنو تشكيل قلب تو ٧هفته و ٣روز هستم ؟؟؟
آره گلم انساالله تشكيل شده بخاطر قلب هم نري بخاطر لكه بيني حتما بايد بري و حتما سونو خواهد كرد من هفته پنج خونريزي مردم و سونو واژينال شدم كه گفت قلب داره اگه از رو شكم انجام ميدادن معلوم نميشد چون زود بود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام عزیزم بیا از خودت خبر بده ان شالله که خوب شدی
سلام عزيزم بله شكر خدا بهترم البته بعد ي بار خون ريزي و دفع لخته رفتم بيمارستان سنو هم انجام دادن گفتن بچه خوبه از هماتومم ديگه خبري نيست ديگه هم لك نديدم شما چطور خوب هستين ؟
چه خوب خداروهزاران مرتبه شکر ، الهی مابقی روزهای بارداریت به بهترین شکل پیش بره منم هم ...
حتما و حتما دعا ميكنم ني ني تو سالم بغل بگيري و خدا هيچ مادري رو نااميد نكنه نگران هماتومم نباش اگه كوچيكه يا دفع ميشه يا جذب ك بيشتر و معمولا جذب ميشه