2777
2789
عنوان

عروسي برادرم نزديكه ولي...

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 161 پست

وای یادم افتاد به عقد خودم.دم در خونمون ماشین پدر شوهرمو دزد زده بود همه لباساشون و پولاشونو برداشته بود.خونه ما تو محله خوبیه اصلا هم سابقه نداشت.فقط میخواست آبروی منو ببره😢😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دایی منم برا عید کلی با خانوادش خرید کرده بودن میزارن تو صندوق بعدم که میرن ناهار بخورن بعدم میرن خونه 

وقتی میخوان وسیله ها رو ببرن میبینن هیچی نیست تو صندوق دزد همرو برده بوده.

دوباره رفتن خرید کردن 

وای یادم افتاد به عقد خودم.دم در خونمون ماشین پدر شوهرمو دزد زده بود همه لباساشون و پولاشونو برداشته ...

ایشالا همیشه سر بلند باشی عزیزم، اتفاقه دیگه میافته، ابروی تو خیلی بیشتر از اینا می ارزه عزیزم که با یه اتفاق بخواد بره، غصه نخور

دایی منم برا عید کلی با خانوادش خرید کرده بودن میزارن تو صندوق بعدم که میرن ناهار بخورن بعدم میرن خو ...

اي واي بنده خدا

خيلي زور داره تو اين گروني خدا ازشون نگذره

حالا ميگم شماها جايي نمشناسيد لباساش خوشگل و خوش دوخت باشه البته قيمت خيلييي مناسب

کجای تهرانی؟

ارزون بخوای امامزاده حسن پاساژ عقیق

ارزونتر بخوای کرج پاساژ آزادی

میتونی از سایت دیوار هم بخری دست دوم 

خایشالا همیشه سر بلند باشی عزیزم، اتفاقه دیگه میافته، ابروی تو خیلی بیشتر از اینا می ارزه عزیزم که ب ...

آخه خیلی بد بود.ما یه شهر دیگه ایم.فکر کن بار دوم بود اومدن خونمون.هنوز نیم ساعت از اومدنشون نگذشته بود دارو ندارشونو یه معتاد بار زده بود.باز خداروشکر پلیس همون روز گرفتشون

ببین یه برنامه ای هست اسمش کمداست برو اونجا پر از لباس هست بگرد ببین کدوم قشنگه قیمتاش عالیه اکثر لباس ها هم یبار پوشیده شدن معمولا هم ما خانوما یکی دوبار لباس مجلسی نمیپوشیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792