2777
2789
عنوان

سوال دارم😭😭😭😭

146 بازدید | 13 پست

بچه ها من دیروز ازمایشمو که به دکتر نشون دادم گفت کم کاری تیروئید داری،عددشم 3.8هست خیلی میترسم میگن رو رشد بچه اثر میذاره،و این که اطلاعاتی راجب این بیماری ندارم،الان عددی که برای من هست خیلی زیاده؟خطر ناکه؟لطفا بهم بگید

هفته ۱۸هستم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

عزیزم من هفته ۷هستم مال منم ۳.۵۲ بود رفتم دکتر غدد برام دارو نوشت توهم برو دکتر کنترل میشه دیگه نگران نباش بچه م هیچیش نمیشه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من هفته ۷هستم مال منم ۳.۵۲ بود رفتم دکتر غدد برام دارو نوشت توهم برو دکتر کنترل میشه دیگه نگرا ...

من دکتر زنان رفتم اون برام دارو نوشت یعنی لازمه غدد برم؟

من موقع بارداریم ۷.۶ بود دکتر بهم میگفت بچه ت حتما کم کاری میگیره ولی قرصامو مرتب خوردم تحت نظر فوق تخصصم بودم. هیچ مشکلی برا بچه م پیش نیومد

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
من موقع بارداریم ۷.۶ بود دکتر بهم میگفت بچه ت حتما کم کاری میگیره ولی قرصامو مرتب خوردم تحت نظر فوق ...

الان نرمال شده تیروئیدت؟بعضی ها بعد بارداری هم نرمال نمیشه

الان نرمال شده تیروئیدت؟بعضی ها بعد بارداری هم نرمال نمیشه

کامالا نرماله از بعد زایمان هم مرتب آز دادم نرماله. فقط موقع بارداری داشتم ولی خب شدید بود دیگه

اره tshبود،دارو هم برام قرص لووکسین 0/1 نوشته

من روزایی بود که یکی و نصفی میخوردم. ولی هیچ مشکلی برام پیش نیومد خودتو نگران نکن. هیچی نیست مال شما

کامالا نرماله از بعد زایمان هم مرتب آز دادم نرماله. فقط موقع بارداری داشتم ولی خب شدید بود دیگه

خداروشکر پس مال ماهم احتمال داره نرمال بشه باز

مرسی ممنون از همگی،بچه ها یه سوال دیگه.سونو انومالی رو باید تو هفته چندم انجام بدی؟من الان ۱۷هفته و۳ روزمه.امروز میشه انجام بدم؟

2790
2778
2791
2779
2792