2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

761 بازدید | 31 پست

خواب دیدم رفتم خونه مادرشوهرم بعد از یه طرف خونشون خیلیییی بزرگ و شیک بود اونقدر که من انتهاشو نمیدیدم همش شیرینی گذاشته بودن و شوهرم بهم گفت بیا شیرینی بخوریم من برداشتم گفتم روزم تا اذانو بگن میخورم . نگاه به ساعت کردم چند دقیقه تا اذان مونده بود . خونشون خیلی قشنگ و بزرگ و نو و شیک بود 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی خواب خوبی بوده عزیزم اما شما خانه اخرت مادر شوهرتون رو دیدی.حتما ایشون زن پاکدامن و خوبی هست و از نفس پاک این زن دعاهای خیر و خوبی برای شما مستجاب میشه که حلاوت و شیرینی بی اندازه داره‌چون توی خواب دیدی روزه ایی و روزه خیلی ثواب داره پس اون شیرینی توی خواب قبول شدن این عبادات شما هم هست

خیلی خواب خوبی بوده عزیزم اما شما خانه اخرت مادر شوهرتون رو دیدی.حتما ایشون زن پاکدامن و خوبی هست و ...

وای خدا کنه ... ان شاالله چون خیلی غم و غصه ی بچه دار نشدن ما رو میخوره ... همیشه دست به دعاست برامون . الهی همینطوره که میگی !! ممنونم عزیز دلم 

وای خدا کنه ... ان شاالله چون خیلی غم و غصه ی بچه دار نشدن ما رو میخوره ... همیشه دست به دعاست برامو ...

مطمئن باش عزیزم تعبیرش همین خواهد بود.ان شاءالله دامنت که سبز شد یاد من کن و واسم دعا کن عزیزم

مطمئن باش عزیزم تعبیرش همین خواهد بود.ان شاءالله دامنت که سبز شد یاد من کن و واسم دعا کن عزیزم

الهی آمین حتما دوست عزیزم ... ممنونم عزیزم دلم خوش شد خدا دلتو خوش کنه 

نه عزیزم...شما خوابتو بگو یه بنده خدایی هست که فوق العاده تعبیر خواب میکنن.تو فضای واقعی نه اینجا

چشم الان میذارم اخه یه خانومی واسم تعبیر میکرد به اسم خانوم لطفی گفتم شاید اونو بگی الان میذارم خوابامو

نه عزیزم...شما خوابتو بگو یه بنده خدایی هست که فوق العاده تعبیر خواب میکنن.تو فضای واقعی نه اینجا

دایی من چند ماه پیش بر اثر سرطان فوت شدن و هر کس ایشون رو در خواب میبینه خوشحال و راضی و سرحال میبینه من چند وقته که خواب های آشفته و بی سر و ته زیاد میبینم اما بعد مدت ها خواب بی سرو ته دیدن دیشب خواب دیدم خونه ما مجلسی هست و مثل یه دور همی که بگو و بخند هست من رفتم بیرون با چادر سفید ( چادر نماز) وسایل بخرم(مانتویی هستم ولی نماز میخونم) بعد برگشتن به خونه دیدم دایی فوت شدم نشسته روی زمین (روی فرش) و داره شعر میخونه یه شعر با مفهوم و زیبا و کسی هم یه اهنگ ملایم داره میزنه دایی من به شدت صورتش لاغر شده بود خیلیییی لاغر و کوچیک و رنگش تیره بود و پوست خوبی هم نداشت من بدون اینکه چیزی بگم از در وارد شدم با دیدن داییم فقط روبه روش نشسته بودم و به چشماش زل زده بودمو به اهنگ دلنشینی که میخوند گوش میدادم (انگار که شعرا داشت بهش الهام میشد و میخوند) لطفا بهم بگید تعبیر خواب من چی میتونه باشه