2777
2789
عنوان

بگین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست

من خیلی چیزابه دلم میفته بعداتفاق میفته یاتوخواب میبینم ولی زلزله وسیل دیگه نه پیشگوکه نیستیم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من منظورم قانون جذبه  چندبار تاپیک زدم کسی پست نزاشت  تا حالا نتونستین چیزی جذب کنبن؟

یه بار اومدم امتحان کنم، تو تاکسی کنار دوستم نشسته بودم تو دلم خطاب بهش گفتم یه چیزی بگو! یه چیزیییی بگوووو!!! با خودم تلقین کردم پل هوایی ر رد کردیم یه چیزی بگه بهم. رد که کردیم برگشت گفت خورد داری😫😫

دیگه امیدوارم به کارت بیاد😅😅

💙صدا کن مرا... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنین دونستن اینده فقط حال ادم رو خراب میکنه من اینده رو پیش بینی نمیکنم اما خواب اینده خانواده ام رو زیاد میبینم و خیلی بده وقتی میدونم مثلا تا اخر امسال کیا فوت میکنن نگاه کردن بهشون برام خیلی سخت میشه و یا دعوا کردنامون و.. البته بازم میگم من پیش بینی نمیکنم فقط رویای صادقه بی نهایت میبینم😢😢😢

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
من منظورم قانون جذبه  چندبار تاپیک زدم کسی پست نزاشت  تا حالا نتونستین چیزی جذب کنبن؟

جذب با پیش بینی خیلی فرق داره

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

من رویاهای صادقم رد خور نداره   حتی حامله بودن همسایه ها رو هم بهشون میگم و حتی سونوگرافی هم میکنم   طوری که گفتم از این ب بعد پول میگیرم😂😂یه همسایمون که بهش گفته بودم پسر دار میشی و شد  بعد چند سال گفتم دختر دار میشیو  اسمش فلانه شد و اسمشم همون گذاشتن  و دو شب پیش دیدم یه دختر دیگه هم ب دنیا اورده بهش گفتم           بعد یه اپشن دیگه دارم  میشینم میگم خیلی وقته فلان بلا اتفاق نیوفتاده زاااارت اون اتفاق میوفته     یا میگم خیلی وقته کسی نمرده زااارت مرده ها صف میکشن😂😂😂😂یا میگم خیلی وقته زیر سرم نرفتم زاااارت بیمارستانی میشم  و... 😂😂😂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من رویاهای صادقم رد خور نداره   حتی حامله بودن همسایه ها رو هم بهشون میگم و حتی سونوگرافی هم می ...

وای تو جذب میکنی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>