lnazam مدیر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 33 پست با پسری که پدر و مادرش از هم طلاق گرفتند ازدواج میکنید یا نه!؟؟؟ لطفاً دلایلتونم بگید مرسی ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹 1398/03/05 | 04:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 آره.دوس داره خودش و نشون بده حسرت همه چی انگار ب دلشه و انگاری بی بند و بار بزرگ شده حتما برو مشاوره ... وای خیلی بااین چیزایی که گفتی ترسیدم ، برم مشاور چی بگم؟ خودشم ببرم؟ میترسم بهش بر بخوره ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
sevds عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2806 وای خیلی بااین چیزایی که گفتی ترسیدم ، برم مشاور چی بگم؟ خودشم ببرم؟ میترسم بهش بر بخوره اول تنها خودت برو شرایط و بگو بعد با هم برید چرا ن شه بش بگو قبل ازدواج همه میرن خودت باش.مگ خودت چشه:/
lnazam مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 اول تنها خودت برو شرایط و بگو بعد با هم برید چرا ن شه بش بگو قبل ازدواج همه میرن والا الان پسرا الان خیلی حساس و زرنگ شدن، تلاش خودمو میکنم که ولی، ممنون از راهنماییتون ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹