2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 33 پست
نه چون احتمالا اون هم طلاق میده این حرفو من تو تلویزیون از یه روانشناس شنیدم

واقعا؟؟) میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
تحقیق کنید راجبه خوده فرد با پدر مادرش چیکار داری 

چطوری بتونیم راجبش تحقیق کنیم ؟؟؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ..بستگی به پسره داره.‌اگه خوب باشه چرا که نه

از کجا بفهمم خوبه یا بده

بستگی به شخصیتش داره. شاید به اینکه پدر و مادر من باهم هستن حسودی کنه و نذاره برم خونشون. بستگی داره ...

از کجا بفهمم قبل ازدواج اینارو؟؟؟

از رفیق درو همسایشون .محل زندگیشون .از اینا پرس و جو کنید ببیند چطور آدمیه

کفایت می‌کنه؟؟؟

اگر نظرتشون اشتباه با شه چی؟؟

ممکنه اینقدر سختی تو زندگیش داشته که حالا قدر زندگیشو بدونه. نخواد مشکلات پدر مادرشو تو زندگیش داشته ...

وای چه دیدگاه خوبی، انشاالله

بستگی به شرایطش و میزان تفاهمتون داره و اینکه قبلش حتما حتما برین پیش مشاور 

از کجا میزان تفاهم مون بفهم؟؟

کفایت می‌کنه؟؟؟ اگر نظرتشون اشتباه با شه چی؟؟

نه کفایت نمیکنه .خیلی زیاد باید پرس و جو کرد .بزرگترا بهتر بلدن اینکارارو پدر برادر دایی عمو .‌‌‌‌‌...

از محل کارو زندگیش ..بپرسن .

نه کفایت نمیکنه .خیلی زیاد باید پرس و جو کرد .بزرگترا بهتر بلدن اینکارارو پدر برادر دایی عمو .‌‌‌‌‌. ...

اوکی ممنون

از کجا بفهمم قبل ازدواج اینارو؟؟؟

صد در صد که نمیشه مطمئن شد ولی تو دوران آشنایی وقتی خانوادت زنگ میزنن یا اگه مهمونی پیش اومد داری با پدر و مادرت حرف میزنی و میگی و میخندی عکس العملشو زیر نظر داشته باش

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
صد در صد که نمیشه مطمئن شد ولی تو دوران آشنایی وقتی خانوادت زنگ میزنن یا اگه مهمونی پیش اومد داری با ...

پدر ندارم فوت کرده

شوهر خاله من بچه طلاقه انگار خیلی چیزا عقدس براش اخلاقای خاص و مزخرفی داره

واقعا؟ چیا مثلا؟