2777
2789
عنوان

دلیل اینکار فروشگاه رفاه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 42 پست

اخه بچه ها یکی میگه اقا قیمتش عوض شده سر حرفشم میمونه بعدم پیگیری میکنه اخه اینا حتی سر دوسه تا جنس از قیمت های مغازه ها هم بیشتر زدن تخفیف نخواستیم.بعد که اعتراض میکردیم یکم من و من میکردن بعد میگفتن خب ما از شما همین قیمتی که میگین میگیریم اخه مگه میشه شوهدم که میخواست بذاره بیاد چندتا چیز واجب توش بود مجبور شدم این اخرین باری بود که از رفاه خرید میکنم حواساتونو جمع کنین مهم نیست کدوم فروشگاهه ادم حس بدی بهش دست میده

شگرد تمام فروشگاها من خودم چندین بار برام پیش اومده اتفاقا امروز با مامانم فروشگاه کوروش بودیم یه خامه رو زده  بود 3600 موقع حساب زدش 5500 من تا دیدم گفتم خانوم اونجا یه قیمت دیگه بود هاااا سریع آقاهه اومد گفت نه من قیمتارو امروز زدم درسته بعد منم باهاش رفتم کنار قفسه گفتم لطفا اینو بخونید چند زده بعد دید چاره نداره گفت نه این مال یه چیز دیگه اس منم از لجش اومدم کنار مامانم سبد خریدارو همون شکلی گذاشتم جلوی دختره و گفتم خدافظ و اومدیم بیرون 

عوضیا روش جدید کلاه برداریشونه نه واسه اون دو هزارتومن واسه اینکه روزانه صدها نفر مثه من و شما میره خرید و اونا همینجوری دارن از این راه پول ب جیب میزنن .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خودمون مغازه داریم فروشگاه هایی مثل رفاه و کوروش اصلا چیزی ب نام ارزونی ندارن من همه قیمتا دستم ...

واقعا رفاه که اصلا تخفیف نداره ما قبل عید رفتیم پوشک بچه رو که 70 اینا بود زده بود 68 در حالی که بیرون همون پوشکو 60 گرفتیم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واسه ماهم پیش اومده فروشگاه رفاه رفتیم جنس برداشتیم نگو اتیکتش قیمت قبل بوده مثلا ولی داخل فاکتور چی ...

اخه دقیقا قیمتوروی جنس رو هم پاک کردن به کجا باید اطلاع بدیم و پیگیر شیم کی میار رسیدگی کنه

من که خرید کردم خوب بود و این مشکل و نداشتم ، اول توی فاکتور قیمت اصل و میزنن، بعد پایین فاکتور میزنه روی مجموع چقدر تخفیف داده. مثلاً ما 800خرید کردیم و 100تومن هم روی کل محصولات تخفیف خورد 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
خب قیمت روی جلد که دارن بخون ببین بیشتره ببر مدیریت فروشگاه شکایت کن

مدیریتش اومد پای صندوق اول خوب ساکت حرف صندوقدارو گوش کرد بعد حرف مارو بعد گفت اقا گرون شده گفتیم چه ربطی داره روش زده قیمت مصرف کننده چهار هزار تومن شما میدی پنج و پونصد این چه مدلشه بعد به صندوقداره گفت از این اقا همون قیمت مصرف کننده بگیرین ما از شما معذرت میخوایم یعنی تخفیف که نداره هییییچ واسه قیمت روش هم باید ممنون باشیم که همونقدر ازمون میگیرن

من که خرید کردم خوب بود و این مشکل و نداشتم ، اول توی فاکتور قیمت اصل و میزنن، بعد پایین فاکتور میزن ...

اره جانبو همیشه برای ما اینطوری بوده یعنی خوب بوده و دقیق واقعا همه چی همون قیمت اصلی حالا با تخفیف خورده یا نخورده همون قیمت روی جلد.اصلا یه درصدم تو تصورم نبود یه فروشگاه زنجیره ای قدیمی معتبر اینجوری باشه اگه فقط من بودم میگفتم صندوقدار خسته بوده اشتباه کرده کلی اعتراض و مرجوعی داشت واقعا که متاسفم.ما امشب جایی مهمون بودیم خواستیم از محل اونا خرید کنیم چون تا خونه دوساعت راه بود و پسرم میخوابید نمیشد سمت خونه خودمون خرید کنیم.فروشگاه رفاهش پرند بود یه جای پرت و خلوت ادرس دادم آبروشون بره خجالت بکشن خیلیا سواد ندادن اصلا پیگیری کنن 

ما اصلاااا از فروشگاهای کوروش و رفاه خرید نمیکنیم

فقط ی فروشگاه کوچیک و نقلی سر خیابونه ک واقعا منصفه تماااام قیمتاش از قیمت روی کالا ارزون تره حتی قیمت اتیکت ها هم تو فاکتور تخفیف میخورن...دوستم از یکی از توابع شهرستانه ک چهل دقیقه با ما فاصله داره ولی میاد اینجا خرید میکنه فاکتور آورده بود جنسایی ک از شهر خودشون خریده بود ۵۴۰ تومن اومد از اینجا خرید ۳۶۰ تومن تازه ۱۰تومن پول اسنپ داد ولی بازم خیلی به صرفه بود براش.تمام خرید هاشو میاد از اینجا انجام میده...

ما اصلاااا از فروشگاهای کوروش و رفاه خرید نمیکنیم فقط ی فروشگاه کوچیک و نقلی سر خیابونه ک واقعا منص ...

ما خودمون یه جانبو نقلی سر کوچمونه تا حالا این چیزارو ازش ندیدم ولی کلا سیر شدم از هرچی فروشگاه و تخفیفه همون سوپریای خیابونامون بهترن بخدا تازه کلی هم هواتو دارن من شوهرم هنیشه از سوپرمارکت ها میخره من مثلا خواستم ادای اقتصادیارو در بیارم میرفتم فروشگاه