2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماست و برنج نخور، میوه بخور ،آب بخور، سبزیجات بخور  اگر باز هم یبوست داشتی حتما حتماااا دکترت رو عوض کن! برای یبوست حال حاضر هم آب و میوه تا فردا بری همین سنا رو بخری که دوستمون گفت.منم شنیدم عالیه! صبح هم ۲ لیوان ناشتا آب هم دمای محیط بخور

www.ninisite.com/discussion/topic/1692415/نمی-دونم
وای شامم برنج داشت سالادم بود😶

من یه مساله ای رو بار ها تو همین سایت گفتم . منم مشکل شما رو داشتم و پیش هر دکتری می رفتم می گفتن آب زیاد بخور  و سالاد و......هی می گفتم زیاد می خورم اونقدر آب می خوردم که معتاد شده بودم اونقدر سالاد می خوردم ولی بدتر میشد . می گفتن پیاده روی کن می کردم . بالخره سرتو درد نیارم که اطرافیان هم با سرزنش اشکمو در میاوردن . که حتما کم فعالیت داری حتما....

تا اینکه از یه جایی شنیدم در مورد مضرات زیاد آب خوردن و تحقیقات کردم و فهمیدم بدنم رو سردی گرفته و حرکت روده هام کند شده . خوردن نامتعارف سردیجات رو ترک کردم و خدا رو شکر الان بهترم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من یه مساله ای رو بار ها تو همین سایت گفتم . منم مشکل شما رو داشتم و پیش هر دکتری می رفتم می گفتن آب ...

خداروشکر اما اکثر چیزا سردین 

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
من یه مساله ای رو بار ها تو همین سایت گفتم . منم مشکل شما رو داشتم و پیش هر دکتری می رفتم می گفتن آب ...

دقیقااااا، خیلی ساله تحقیق شده و اینکه ۸ لیوان آب در روز هم رد شده!

www.ninisite.com/discussion/topic/1692415/نمی-دونم
الان ی لیوان اب خوردم دلم داره میترکه 😣خوابمم نمیبره یا پا میشم میرم دسشویی یا دل درد دارم

منم ببخشید همین مشکلو داشتم . اونقدر می رفتم دستشویی که فکر می کردم مشکل کنترل ادرار دارم . ولی با کم کردن خوردن آب و سالاد و سردیجات خوب شدم .

عزیزم بعدش که به پزشک طب سنتی گفتم این موضوع رو تایید کرد که آب زیاد خوردن در مورد من قضیه رو بدتر می کرد . ولی دکترهایی که من رفتم این موضوع رو قبول نداشتن.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم ببخشید همین مشکلو داشتم . اونقدر می رفتم دستشویی که فکر می کردم مشکل کنترل ادرار دارم . ولی با ک ...

همه میگن اب زیاد بخور😒

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
دقیقااااا، خیلی ساله تحقیق شده و اینکه ۸ لیوان آب در روز هم رد شده!

بله منم دقیقا همین مساله رو شنیدم دفعه اول شنیدم که پیش رفتم . فکر کن اونم از یه آخوند تو مجلس روضه . 

باور کنین شاید 10 سال منو دگیر کرده بود و اصلا هیچ کس درکم نمی کرد. می دیدم همه عادی فعالیت می کنن عادی می خورن آب هم کم  می خورن ولی مشکل منو ندارن .ولی میگفتن تو فرق داری تو فعالیتت کمه . می گفتم مگه باید برای یه گوارش عادی ورزشکار حرفه ای بشم آخه؟؟؟

همه میگن اب زیاد بخور😒

آب زیاد اختلال ایجاد می کنه در گوارش مخصوصا اگه  قبل و بعد و بین غذا باشه . اگه صلاح دونستی چند روزی معدتو با دارچین و کم خوردن سردیجات گرم کن . یعنی دوغ و ماست و برنج و سالاد و مخصوصا آب خیلی کم استفاده کن.