2777
2789
عنوان

خانه سالمندان

1695 بازدید | 20 پست

اگر پدر یا مادرتون این شرایط رو داشته باشه حاضرین ّدارینش خانه سالمندان؟

آلزایمر خفیف داشته باشه در حدی که فقط فکر میکنه همسرش زنده ست (۳۰ سال قبل فوت شده) و نگرانش میشه و از خونه میره بیرون هی.

بچه هاش موقعیتش رو ندارن برن پیشش و خودشم اصلا قبول نمیکنه براش پرستار بگیرن یا بیاد خونه بچه هاش. (اصلا اصلا قبول نمیکنه و نمیذاره)

سنش بالاست و پوکی استخوان داره و خطر شکستگی...

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله میذارمش
2
22%
خیر نمیذارم
7
77%
برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی انتخاب سختی هست

درست اینه که سالمندان رو تو خونه خودشون مراقبت کنیم

مخصوصا در مورد الزایمر جابجایی سالمند باعث شدت بیماری میشه

به هر شیوه  ای شده براش پرستار بگیرید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نع بهش میگم من احتیاج دارم باهام زندگی کنی خواهش میکنم بخاطر بچت قبول کن بیای پیش من

اصلا اصلا قبول نمیکنه

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷
نزارش ن بخاطر اینکه خودش نمیخواد بخاطر عذاب وجدان بعدش ک ی لحظه راحتت نمیزاره. 

خوب الان چی که تنهاست؟ مادرم نیست. مادربزرگمه

من بودم فک نمیکنم میزاشتمش.

امااگه نمیذاره مراقبت کنین ازش اونجا براش بهتره ب شرطی ک حتما برین ببینینش و ماهی حداقل چند روز بیارینش خونه 

.امروز رفته بودم خانه سالمندان خیلی حالم بد شد

خیلی انتخاب سختی هست درست اینه که سالمندان رو تو خونه خودشون مراقبت کنیم مخصوصا در مورد الزایمر جا ...

متاسفانه فرد غریبه رو قبول نمیکنه و از خونه بیرونش میکنه. حتی خودمونم‌میریم بیشتر از ۱ شب نمیذاره بمونیم. میگه شماها میمونین شوهرم نمیاد چون خیالش راحته من تنها نیستم ولی اگر برید اون میاد خونه

خوب الان چی که تنهاست؟ مادرم نیست. مادربزرگمه

پرستار بگیرین بگین برات یکیو گرفتیم ک بیاد کا ای خونتو بکنه نگین پرستاره. یکار دیگه بکنین بجز سالمندان. البته بعضی بچه ها وجدان ندارن ولی اگه داشته باشن عذاب وجدان نمیزاره زندگی معمولی‌ شونو بکنن

مادر من آلزایمر داره چندماه پیش هم افتاد لگنش شکست الان هم هزارجور مشکل داره من با این شرایط کاملا آشنا هستم. ببین عزیزم این بیماری خیلی نکات ریز داره که دونستنش به شما در نگهداری بیمار کمک می کنه، اگه تهران هستی برو انجمن آلزایمر تو اکباتان خیریه س و مشاوره میان مرکز نگهداری روزانه هم دارن. حتما داروهای مناسب استفاده کنید و تاکید میکنم اصلا اصلا از بدرفتاری مریض ناراحت نشید چون بخشی از بیماریشونه عمدی نیست. خیلی بهش محبت کنید آلزایمر سخت ترین مریضیه اون عزیز شما گرفتارش شده با این دید برین جلو

اگر به دنبال آدرس خانه سالمندان استان مازندران هستید، بهتر است قبل از تصمیم گیری علاوه بر مکان‌ قرارگیری آن‌ها، به امکانات، نحوه برخورد پرسنل، برنامه های روزانه و...  دقت کنید. سالمندی دوره بسیار سخت و حساسی است و به دلیل شرایط جسمی و روحی خاص زنان و مردان مسن، نگهداری از آنان در خانه کار راحتی نیست. از طرف دیگر سپردن والدین مسن به خانه سالمندان تصمیم بسیار سخت و پرچالشی است چرا که هم والدین و هم فرزندان به یکدیگر وابسته هستند و هیچ یک علاقه‌ای به جدایی ندارند، برخوردهای منفی اطرافیان این تصمیم گیری را سخت‌تر نیز می‌کند. در ادامه مقاله به بررسی کامل خانه سالمندان و مزایا و معایب آن می‌پردازیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع : 
آدرس خانه سالمندان استان مازندران