2777
2789
عنوان

وای خدا بچه نمیخام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 59 پست
خو مجبور بوده جوجه کشب راه بندازه بچه داری سخته ولی اگه به موقش یکی بیاری خوبه

این چه ادبیاتیه که استفاده میکنی 🤔 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو بزن به مريضي بگو سرماخوردي اگه بيام پيشت بچه هاتم سرما ميخورن 

🙄🙄🙄😓😓

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
۵ ساله ،۴ ساله ، ۱ سال ۸ ماهه

آخی خیلی کوچیکن که

خدا براشون حفظشون کنه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

۲ ساال و یک سال و نیم؟؟؟؟ چجوری؟؟؟؟ 

دقیقا منم موندم 

یعنی وقتی ۲ساله رو حانله بوده اونیکی ام ۴ماهه حامله لوده؟! 😂😂😂😂😞

تیکر عروسیمه 😍ان شااالله میشه برای اینک سرموعد برگزارشه ب خوبی و خوشی،ی صلوات مهمونم کنی؟!

برو کمکش کن گناه داره طفلی چ عیب داره 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
وای خدا اصلا تحم ندارم بیچاره خواهرشوهرت وای 😣 ما با همین یدونه ک یک ماه و نیمشه تا مرض سکته داریم ...

الان دیدم 😆

مرز و مرض نوشتم

عاقا خسته ام درکم کنین😂

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️