2777
2789
عنوان

وای خدا بچه نمیخام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 59 پست

منم دوستامو میبینم ازدواج کردنو مادر شدن،خوشحال میشم که ازدواج نکردمو بچه ندارم،مادر شدن خیلی سخته از خود گذشتگی میخواد که من فعلا توانشو ندارم.بهشتم کمه برایه مادرا،البته نه هر مادری.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو کمکش 

ب جا این ک اینجا تاپیک بزنی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خودتو بزن به مريضي بگو سرماخوردي اگه بيام پيشت بچه هاتم سرما ميخورن 

بدجنس 🤣🤣

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خواهر منم ۳ تا بچه پشت هم داره چهارمی رو هم حاملس خدا به دادش برسه واقعا سخته

بچه هاش چند سالشه ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

کمکش کن اون چهار ساله رو بیار قصه بخون براش بخوابه بخدا عوضش رو میگیری خیلی ثواب داره

راس میگه اون 4 ساله رو بیار پیش خودت قصه بگو واسش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند