2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

551 بازدید | 89 پست

من تازه پونزده هفتم شده به دکترگفتم یه سونوبنویس میگه چه عجله ایه همون هفده هفته مینویسم برو منم دیگه طاقت ندارم برام فرقی نداره ولی میخام بفهمم دیگه ..الان چهارماهمه😑😑نظرتون چیه؟

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

سونو زیادیشم میگن واسه جنین خوب نیس سلامتیش مهمهتر از هر چیزی عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب واقعا اینهمه صبر کردی صبر کن تا سونو آنومالی یه دفعه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
سونو زیادیشم میگن واسه جنین خوب نیس سلامتیش مهمهتر از هر چیزی عزیزم

نه یه متخصص سونولوژیست میگف این حرف الکیه اصلاضرری براجنین نداره  فقط این حرف بین مردم رایج شده

نه یه متخصص سونولوژیست میگف این حرف الکیه اصلاضرری براجنین نداره  فقط این حرف بین مردم رایج شده

عزیزم بالاخره یه نوع اشعه است. 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تا ۴ ماه چجوری صبر کردی من باردار شم ماه دوم میرم ازمایش میدم

ماه اول ک اصلا نمیدونی بارداری اخه😂😂😂ماه دومم ک انقد درگیر تشکیل قلبش میشی ک از جنسیت فراموش میکنی،تو ماه سومم باید بری غربالگری اول باز با خودت میگی فقط سالم باشه بقیه اش مهم نیس،گرچه ک تو غربالگری اول حدودی میگن جنسیتو

منم الان پونزده هفته و چاهار روزمه اما عجله نکن جذابیت هرچیزی ب موقش

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
تا ۴ ماه چجوری صبر کردی من باردار شم ماه دوم میرم ازمایش میدم

همینوبگو به زووور صبرکردم تازه هرکی میشنوه میگه ااا پس برامن چرا ده هفته مشخص شده چرابراتومشخص نیست وازاین حرفاانگاردست منه😐

ماه اول ک اصلا نمیدونی بارداری اخه😂😂😂ماه دومم ک انقد درگیر تشکیل قلبش میشی ک از جنسیت فراموش میکن ...

چرا نمیدونم خب حواسم هست 😁😁 شاید تو‌ شرایطش باشم‌ اینجوری که میگی باشه😃

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
2790
2778
2791
2779
2792