2777
2789
عنوان

طلا...

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 35 پست
دوباره میده بالا..

اونکه اره چند وقت دیگه میره بالا

چی اومده پایین ک اینم بیاد

ولی گفتم ببینم ایا تو این چند روز پایینتر هم میاد یا نه!

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
من دوماه پیش اگه اشتباه نکنم 427 بود خریدم 

مبارکت باشه عزیزم

بازم خوب خریدی

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو چه حسابی میگی

چونکه اقتصادمون نابسامانه هی میره بالا بانک مرکزی یکم دلار تزریق میکنه چند روز مصنوعی میارنش پایین دوباره میره بالا.‌.قطعا خودشون این وسط ازین نوسان یه چیزی گیرشون میاد و اینکه هیچی بهتر نشده چرا باید ارزون بشه؟ 

مبارکت باشه عزیزم بازم خوب خریدی

ممنون ایشالله شما بخرین من دست دو خریدم ولی واسم فاکتور طلای با اجرت داد که خواستم جای دیگه بفروشم اذیت نشم

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
ممنون ایشالله شما بخرین من دست دو خریدم ولی واسم فاکتور طلای با اجرت داد که خواستم جای دیگه بفروشم ا ...

مرسی عزیزم

خیلی هم عالی💖