maaaneliii مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 عنوان طلا... | مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 35 پست خانوما راهنمایی میخوامب نظرتون الان زمان مناسبی برای خرید طلا هست؟یک مقدار اومده پایین قیمتپایینتر هم میاد یعنی؟؟؟ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ 1398/03/05 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 دوباره میده بالا.. اونکه اره چند وقت دیگه میره بالاچی اومده پایین ک اینم بیادولی گفتم ببینم ایا تو این چند روز پایینتر هم میاد یا نه! دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 من دوماه پیش اگه اشتباه نکنم 427 بود خریدم مبارکت باشه عزیزمبازم خوب خریدی دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
غزل1078 عضویت: 1395/11/06 تعداد پست: 4189 رو چه حسابی میگی چونکه اقتصادمون نابسامانه هی میره بالا بانک مرکزی یکم دلار تزریق میکنه چند روز مصنوعی میارنش پایین دوباره میره بالا..قطعا خودشون این وسط ازین نوسان یه چیزی گیرشون میاد و اینکه هیچی بهتر نشده چرا باید ارزون بشه؟
غزل1078 عضویت: 1395/11/06 تعداد پست: 4189 اونکه اره چند وقت دیگه میره بالا چی اومده پایین ک اینم بیاد ولی گفتم ببینم ایا تو این چند روز پایی ... فک میکنم کف بازار باشه..
گلآبتون عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 3173 مبارکت باشه عزیزم بازم خوب خریدی ممنون ایشالله شما بخرین من دست دو خریدم ولی واسم فاکتور طلای با اجرت داد که خواستم جای دیگه بفروشم اذیت نشم دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 ممنون ایشالله شما بخرین من دست دو خریدم ولی واسم فاکتور طلای با اجرت داد که خواستم جای دیگه بفروشم ا ... مرسی عزیزمخیلی هم عالی💖 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ