gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 عنوان همفکری 139 بازدید | 26 پست سلام پسرم ۷سالشه قلک داشت الان بازش کردنزدیک ۸۰۰تومن پول جمع کرده می دونم کمه ولی بنظرتون چی باهاش بخرم براش یااینکه حساب باز کنم بزارم بانک خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔 1398/03/05 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4990 بزار بانک عزیزم 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
نینیدونه عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 22612 براش سکه پارسیان بگیر من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49518 سکه دوچرخه بانک ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شکلات_بستنی عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 6436 بانک که نه پول روز به روز بی ارزش میشهیه چیزی براش بخر که دوس داره و ذوق می کنه نمی دونم یه وسیله بازی چیزی از خودش بپرشاگه پسنداز می خوای بشه سکه گرمی باهاش بگیر
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 بانک که نه پول روز به روز بی ارزش میشه یه چیزی براش بخر که دوس داره و ذوق می کنه نمی دونم یه ... وسایل و که باباش میخره میخوام پس انداز بشه خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
63hasti عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 16232 بانک که نه پول روز به روز بی ارزش میشه یه چیزی براش بخر که دوس داره و ذوق می کنه نمی دونم یه ... خب با پول کم ادم چیکار کنهنه میشه ماشین خرید نه خونهمثلا ۵ میلیون پولو ادم چیکار کنه
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 سکه بخوام بگیرم چجوریه با۸۰۰سکه چندگرمی میتونم بگیرم سکه هم اجرت ومالیات داره؟ خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
1zahrabanoo عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 9599 حساب بازکنی بهتره عزیرم حساب کوتاه مدت منظورتون هست که خوبه؟ خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
1zahrabanoo عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 9599 بزار بانک عزیزم منظورتون حساب کوتاه مدت هست که خوبه؟ خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4990 منظورتون حساب کوتاه مدت هست که خوبه؟ اره بهتره 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
1zahrabanoo عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 9599 اره بهتره برای حساب کوتاه مدت چقدر حداقل باید پول داشت؟میشه ی توضیحی بدید لطفا...سودش هر ماه هست؟بانک ملی چجوریه خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩