2777
2789

ما کلا اوایل با شب موندن مشکل داشتیم خانواده من اجازه نمیدادن ماهم تا ساعت 3 شب میموندیم خونه مادرشوهرم بعد عین دزد ها یواشکی میرفتیم منو میرسوند خونه و من با حالت خیلی یواش و دزدکی میرفتم میخوابیدم سرجام   یبارم خونه مادرشوهرم اینا شب مونده بودیم چراغ اتاق خوابمون برده بود روشن مونده بود اتاق شوهرم طبقه بالاست مادرشوهرم از پایین هی نگا میکرده میدیذه چراغ روشنه صبح به شوهرم گفته بود تا صبح چیکار می کردین چراغ روشن بود اونم گفته بود داشتیم پیشتو پیشتو بلزی می کردیم چطور مگه !!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4 ماهه عقدم یک ماهم نامزد بودیم

وای چه صبور. ما همون تو نامزدی که یماه بود کارمون به اونجا کشید و شب عقدم بعد محرم شدن که دیگه نگو😂

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ما کلا اوایل با شب موندن مشکل داشتیم خانواده من اجازه نمیدادن ماهم تا ساعت 3 شب میموندیم خونه مادرشو ...

😄😄😄😄ماهم اوایل تا اخر شب بیرون میموندیم وای فقط یبارش لو رفتیم از اون به بعد دیگه مجوز صادر شد برم خونشون بمونم

وای چه صبور. ما همون تو نامزدی که یماه بود کارمون به اونجا کشید و شب عقدم بعد محرم شدن که دیگه نگو😂

صبح راجبش تایپیک زدم اصلا نمیتونم بهش اجازه بدم بهم نزدیک شه

چقد خاطرمون شبیه هم بود 😂 من هنوز شوهرم وقتی میاد خونه بابام میره تو اتاقم با افتخار میگه یادته اینجا چقد.... . انگار من دختر همسایشون بودم مخ منو زده خو شفتالو زنت بودم دیگه 😂😂😂😂

❤خدایا شکرت❤

البته اشتباه زدم دوماه خواستم بنویسم چهار ماهه عقدیم ولی تازه دوماهه راجب این مسائل صحبت میکنه منم مدام فراری

چقد خاطرمون شبیه هم بود 😂 من هنوز شوهرم وقتی میاد خونه بابام میره تو اتاقم با افتخار میگه یادته این ...

😀😀😀ما هم تو هر ناحیه خونمون خاطره داریم گاها به هم نگا میکنیم و یاداوری میکنیم‌😆حتی تو پاگرد خونمون .

بیشتر خونه ما حماسه می افرینیم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم‌ اینجوری نامزدتو دلسرد میکنیا در حد سطحی باهاش برقرار کن خودتم اروم میشی

یادش بخیر.۱۰ماهه عروسی کردیم،دوران نامزدیمون ک بعد عقد بود چون تو دوتا شهر متفاوت بودیم هر یکی دوماه همدیگه رو میدیدیم، اونم چ دیدنی فوقش دوسه روز ،اونم حق نداشتیم شب باهم بمونیم خو😟😞😒خعلی مسخره بود حسابی اعصابم خورد میشد،بابا زن وشوهر بودیم دیگ اینهمه سختگیری برای چیییی...

ولییییی

هتل رو برای این روزا ساختن😁😁😁😁😂