2777
2789
قطعا صد نفر میان میگن تو اتاق در حال فلان بودیم یهو در باز شد فلانی اومد تو . نمی دونم اتاقا قفل ...

حالا که مطرح کردی یبار ماتو پذیرایی بودیم با نامزد یکم شلوغبازی بابام از در اومد تو نامزدمم یهو گف سلام بابا. منم گفتم زهرمار کارتو بکن مزه نریز بابام گف محکم با کی هستی دختر از اونروز یه ترس وجودمو گرفته .

گاها جایی میشه ادم قفل نداره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه اوایل نامزدیم بود بابام اجازه نمیداد شب خونشون بخوابم دیگه ماهم تا دیر وقت تو پارک ساحلی بودیم ...

😂😂😂😂😂چه بابای خوبی

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

من الان عقد نیستم ولی یه خاطر ننگ بار از دوران عقدم دارم. حین عملیات بابام اومد پشت در اتاق خدا رو شکر در قفل بود نفهمیدیم چجور لباس بپوشیم فک کنم من لباسایه شوهرمو پوشیدم شوهرم مال منو  😕 

❤خدایا شکرت❤
واااایییی هم خنده داره هم گریه دار

من خودم خیلی خندم گرفت البته اون لحظه از درد ب خودم میپیچیدم

گاهی ب شوهرم میگم اون یه نشونه از طرف خدا بود میگفت نرو تو اون محضر این اشتباهو نکن🤣

یا شب های تابستون توحیاط که می خوابیدیم خانوادگی من با گوشی اس بازی میکردم مامانم شپلت یه دونه ازسرم ...

من مامانم پیله میکنه چه پیامی داد که خندیدی بگو به کسی نمیگم😄😄😄

یه شب اوایل نامزدیمون رفتیم باغشون ساعت 3 شب گیرردادم که باید منو ببری خونه مامان اینا ناراحت میشن پاشدیم اومدیم پلیس یهو پیچید جلومون انگار دزد گرفته گفت چه نسبتی دارید و اینا بعد شوهرمو بردن اونور سوال کردن ازش منم تو ماشین بعدش ولمون کردن شوهرمم قلدربازی دراورده بودکه چرا پیچیدین جلومون اگه اتفاقی میفتاد کی پاسخگو بود اگه خانمم میترسید چی و این حرفا  

من الان عقد نیستم ولی یه خاطر ننگ بار از دوران عقدم دارم. حین عملیات بابام اومد پشت در اتاق خدا رو ش ...

واییی خدا مردم از خنده ما هنوز به این مرحله نرسیده😄😄😄😄

واییی خدا مردم از خنده ما هنوز به این مرحله نرسیده😄😄😄😄

چندماهه نامزدی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده