2777
2789
عنوان

خيلي ناراحتم

262 بازدید | 30 پست

دوستان ديشب خونه مادر شوهرم بوديم ،دخترش يه يه ماهي ميشه داره ميره خياطي حالا ديشب به من مي گفت زن بايد به هنري داشته باشه و اينا چيه ميرن دانشگاه و بعدشم نه كاري و نه استفاده نمي كنن از مدركشون،يه چيزي بگيد دلم خنك شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدست این آدمای ابله وکوتاه نظر اخه مگه همه باید مثل هم فکرکنن خیلیا هم ازخیاطی وهنرای دیگه خوششون نمیاد فقط درس دوست دارن یابرعکس بایدی هم‌وجود نداره این وسط اعصابم به هم‌ریخت ادرس بده برم سراغش اصن

چرا جوابشو ندادی..میگفتی زندگی هر کس به خودش مربوطه..خیاطی زیاد کمر ادمو از کار میندازه

نگفت مستقيم ولي كاملا منظورش به من بود،اما گفتم كسايي كه دانشگاه نميرن هر از بر تشخيص نمي دن البته منظور منم دختر اون بود

رو مخمه،اين همه درس خوندم بعد اينا زر مي زنن ناراحت ميشم

اصلا ناراحتی نداره

بگو اره خیلیم خوبه افرین

اینجوری میبینه روی تو نمیتونه اثر بزاره پیش خودش میگه حتما خیلی خودشو قبول داره

نگفت مستقيم ولي كاملا منظورش به من بود،اما گفتم كسايي كه دانشگاه نميرن هر از بر تشخيص نمي دن البته م ...

جوابتو دادی دیگ چراحرص میخوری😂😂😂😂

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
ازدست این آدمای ابله وکوتاه نظر اخه مگه همه باید مثل هم فکرکنن خیلیا هم ازخیاطی وهنرای دیگه خوششون ن ...

به خدا ارايشگري بدم نمياد اما محيطشو دوست ندارم خيلي حرفه اي سشوار مي كشم يا اپيلاسيون بلدم حتي دستگاهشو دارم اما فقط براي خانواده

بری دانشگاه بشینی حسرت کسی رو بخوری رفته خیاطی خخخخخخخخ

حسرت ابداااا عزيزم دارم ميگم خوب بود جوابشو داده بودم ،فقط درد ودل مردم كه نرم پيش شوهرم بگم كه فكر كنه چقدر من حساسم رو حرف ننش