2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

235 بازدید | 17 پست

سلام‌دوستان ..میشه دم افطاری واسه خونه دار شدنم ی صلوات بفرستین....دست همگی درد نکنه پیشاپیش....سر سفره های افطارم‌ فراموش نکنید از دعای خیرتون😘

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌼 امام صادق(ع) فرمودند هر کسی  ذکر یاعلی را بگوید خداوند ثواب یک ختم قرآن را به او عطا خواهد کرد

🌼امام باقر(ع) فرموده‌اند ثواب 3600 هزار ختم قرآن برای گوینده ذکر یاعلی تدارک دیده شده است.

🍀🍀ختم دسته جمعی  ذکر مقدس《یاعلی》را به نیت 🍀🍀

🍀 سلامتی وتعجیل درامر فرج ولی عصر

🍀.سلامتی وعاقبت بخیری خودمون.خانوادمون ودوستانمون

🍀.شفای همه مریضها

🍀.رفع تمام گرفتاریها

🍀.سبز شدن دامن تمام منتظرا

🍀.صاحب خونه شدن همه مستاجرا

🍀شادی روح اموات

به ساحت مقدس امیرالمومنین تقدیم میکنیم

https://t.me/joinchat/DCoAgkp5UnXwmTaeQvAsuQ

تولدیکسالگی گل پسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ته دلم دعا میکنم اون خونه ای که دوس داری بخری سالم و سلامت توش زندگی کنی!!البته من روزه نیسم 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
از ته دلم دعا میکنم اون خونه ای که دوس داری بخری سالم و سلامت توش زندگی کنی!!البته من روزه نیسم  ...

مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم..انشاالله شما هم به هر چی میخوای تو زندگی بهش برسی

۱۰۰ تاصلوات میفرستم به نیت خونه دارشدنت شماهم دعا کن من خونه ای بخرم که همه جوره باب میلمه

مرسی گلم...انشاالله شما هم خونه ای که دوست داری بخری و به خوشی و سلامتی زندگی کنی توش

اگه قابل باشم برای خانه دارشدنتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالهادعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

اگه قابل باشم برای خانه دارشدنتون آیت الکرسی خوندم لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی ...

مرسی عزیزم واقعا لطف کردی....واسه نی نی دار شدن اون بنده خدا هم ایت الکرسی خوندم و دعا میکنم

مرسی عزیزم واقعا لطف کردی....واسه نی نی دار شدن اون بنده خدا هم ایت الکرسی خوندم و دعا میکنم

ممنونم

خانمی برای افزایش روزی شبا قبل خواب سوره واقعه رو بخونین

استغفار زیاد

ذکر یا صمد یا غنی یا رزاق مخصوصا سحر 

شکر زیاد

الهی منزل پر برکتی نصیبتون بشه الهی آمین سوره قدر براتون می خونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون