2777
2789
عنوان

مجلس جاري🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 69 پست
نه دیگه.خیاط هر چی تو بخوای میدوزه. وسطشم چند بار میری پرو میکنی اگه جایی تنگ کوتاه بلند بود میگی. ا ...

همین دیگه. خیاط خوب کمه ک متاسفانه به تور من نخورده تاحالا😂😂🤣🤣

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استاتر من ندیدمش. اما اگر خیلی دوسش نداری بزار دیوار بفروشش

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
منم اکثرا میدوزم بدم میاد مال بیرون یا باید استین بدی یا باید یقشو درست کنی 

آره به خدا. همیشه از یه لباس خوشم میاد ولی یه جاش میلنگه. یا بعد میدم خیاط درست میکنه یا خودم.شوهرمم نمیدونم جرا در مقابل خیاط جبهه میگیره. هنوز یه خیاط خوب پیدا نکردم . پیدا کنم حتما میرم میدوزم. هر سال برا خرید یکی دو ماه تو بازارم‌ . آخرشم اونکه دقیقا میخوام نمیشه. بالاخره یجاش میلنگه

آره به خدا. همیشه از یه لباس خوشم میاد ولی یه جاش میلنگه. یا بعد میدم خیاط درست میکنه یا خودم.شوهرمم ...

منم اکثر لباسام پوشیدست ولی ن در حد استارتر.اماده دیدم پوشیده بود ولی چاک داشت تا روی ران دیگه مدل برداشتم بدوزم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

والا به تور منم نخورده .....منم واسه عروسی دختر خاله ام 300 دادم خیاط واسم لباس دوخت 250 هم پارچه بود خیلی بد شد 

شروع رژیم .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن

خخخخخ. فعلا در حال تحقیقم یه خیاط خوب پیدا کنم. یه کت دامن دادم عروس عمم که خیاطه برام دوخت خیییلییی خوب شد. ولی خب میدونی حساب کتاب فامیل هزارتا حرف پشتشه. نمیخوام آشنا بدم

والا به تور منم نخورده .....منم واسه عروسی دختر خاله ام 300 دادم خیاط واسم لباس دوخت 250 هم پارچه بو ...

منم هرچی دادم خیاط خراب کرده. هرچی دلشون بخاد میدوزن کاری ب نظر مشتری ندارن

آره به خدا. همیشه از یه لباس خوشم میاد ولی یه جاش میلنگه. یا بعد میدم خیاط درست میکنه یا خودم.شوهرمم ...

الان اینو میخوام بدوزم.با این تفاوت ک پشت این بازه تا کمر من پشتشو میبندم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗