2777
2789
عنوان

مجلس جاري🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 69 پست
پوشيده دوختم كه راحت باشم جلو داماد

دامنش افتضاحه یک حریر به عنوان دامن بگیر از کمر بده 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ذره برعکس میگی. دوختن بهتره اگه خیاطتت خوب باشا. چون میتونی هرجاشو که خواستی عوض کنی. همه جاشم دق ...

خرید دیگه میبینی چی هست، ولی دوختن این همه با ذوق پارچه میخری و مدل میبری، اخرم خیاط هرچی دلش بخاد میدوزه 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
ب نظر منکه اماده بخر واسه مراسم..چون پول دادن ب خیاط یعنی حیف پول😑البته مزون دوز ها عالین ..عکس بده

من لباس عقدمو دادم خیاط دوخت 

مزون گفت 1تومن میگیرم دادم ب ی خیاط از مزون خیلی خوشگلتر دوخت برام 300گرفت

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
خرید دیگه میبینی چی هست، ولی دوختن این همه با ذوق پارچه میخری و مدل میبری، اخرم خیاط هرچی دلش بخاد م ...

نه دیگه.خیاط هر چی تو بخوای میدوزه. وسطشم چند بار میری پرو میکنی اگه جایی تنگ کوتاه بلند بود میگی. البته حتما باید خیاطش خوب باشه

اندامت مناسب به نظر میاد پس میتونی به راحتی لباس آماده بخری

این لباست هم اگر پارچه داری اون سورمه ای زیرش رو برش بده دامن و بالاتنه رو جدا کن یه کمر سه سانتی بده دامنش فون باشه اینجوری،چیه بدون هیچ مدلی یه سره درااااز 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نه دیگه.خیاط هر چی تو بخوای میدوزه. وسطشم چند بار میری پرو میکنی اگه جایی تنگ کوتاه بلند بود میگی. ا ...

منم اکثرا میدوزم بدم میاد مال بیرون یا باید استین بدی یا باید یقشو درست کنی 

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

مبارکت باشه....به نظرم بذار واسه حنابندون یا مراسم دیگشون یه حاضری شیک بخر چون هیکلتم خوبه....البته به نظرم قشنگ بود ولی واسه مراسم جاری هرچی شیکتر بهتر اینو بذار واسه عروسی های دیگه

شروع رژیم .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن