2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست
ببین اپاندیس و کیست پاره شدن پایین سمت راستت زیر کلیه اته و از درد زمین و اسمونو گاز میزنی نمیتونی ا ...

نه خداروشکر دردم اون طوری نیست...الان دراز کشیدم دردی ندارم شکمم رو منقبض میکنم نافم بدجوری درد میگیره و 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خداروشکر دردم اون طوری نیست...الان دراز کشیدم دردی ندارم شکمم رو منقبض میکنم نافم بدجوری درد میگی ...

شاید نافت آب بسته شنیدی کسی اینجوری شه کتری داغ رو ازروی حوله روی ناف ناشتا مییزارن که رد شه

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  

تشخیص آپانتیس اینه که زمانی که فشار میدی دلتو درد نمیگیره زمانی که دستتو بر میداری درد میگیریه! چیز سنگین بلند نکردی؟ ناحیه پرینه تون یا ران سمت راست درد نمیکنه؟ سابقه یبوست یا کلا اختلالات گوارشی چی؟

تشخیص آپانتیس اینه که زمانی که فشار میدی دلتو درد نمیگیره زمانی که دستتو بر میداری درد میگیریه! چیز ...

نه اینطوری نیست...شکمم رو منقبض میکنم نافم و اطرافش درد میگیره.سرفه میکنم هم همون قسمت درد میکنه

ولی دستم رو برمیدارم نه درد نداره

نه نشنیده بودم...علائمش همیناست؟ درد و تکرار ادرار و ؟

درد آره ولی تکرار ادرارو نمیدونم یکی از آشناهامون چند وقتی بود دور ناف و خود نافش درد میکرد بعد اینجوری کردن درست شد حالا نمیدونم 

ازدواج کردی شاید حامله ای

تشخیص آپانتیس اینه که زمانی که فشار میدی دلتو درد نمیگیره زمانی که دستتو بر میداری درد میگیریه! چیز ...

نه سابقه نداشتم...ران راستم هم درد نمیکنه ...اما شاید تا الان یکی دوبار درد نافم به سمت راست رفته..یه تیر خفیف کشیده

درد آره ولی تکرار ادرارو نمیدونم یکی از آشناهامون چند وقتی بود دور ناف و خود نافش درد میکرد بعد اینج ...

اهان واس منم همون درده خیلی بده

نه حامله نیستم

دعا کن خوب شم حوصله دکتر ندارم اصلا

نه اینطوری نیست...شکمم رو منقبض میکنم نافم و اطرافش درد میگیره.سرفه میکنم هم همون قسمت درد میکنه ول ...

خدا رو شکر! سعی کن چیز داغ, کافئین دار مثل چای, مواد لبنی, مواد چرب مثل گردو بادوم, و ترشیجات نخوری فعلا! نذار معدت خالی باشه اصصصصصصلا! مایعات زیاد نخور! اگر دیدی با رعایت این موارد خوب نشدی فردا دکتر برو!

اهان واس منم همون درده خیلی بده نه حامله نیستم دعا کن خوب شم حوصله دکتر ندارم اصلا

ایشالا که چیزی نیس فردا صب ناشتا رو شکمت حوله بذار کتری داغ و بذار رو شکمت کشیده کشیده ببر به سمت پایین کمی اینجوری کن 

البته اگه مطمئنی که حامله نیستی 

ایشالا که خوب میشی