2777
2789
عنوان

نوزاد یک روزه

1060 بازدید | 25 پست

بچه ها من دیشب زایمان کردم امروز صب به بچه م دوتا واکسن زدن یکی ب پاش یکی ب دستش الان یکم تب داره و گریه میکنه چیکار کنم تبش بیاد پایین

بالاخره بعد از کلی انتظار مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا😍 برا سلامتی سلین کوچولوم و یسنام صلوات لطفا

مبارکه عزیزم

مگه بیمارستان نیستی؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط شیر بده بهش لباس هم کم همه بچه کن اگه بهتر نشد یا بخش نوزادان تماس بگیر

شما شماره ای دارین

بالاخره بعد از کلی انتظار مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا😍 برا سلامتی سلین کوچولوم و یسنام صلوات لطفا
شما شماره ای دارین

با دماسنج چک کردی دمای بدنشو؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
شما شماره ای دارین

به همون بیمارستانی که زایمان کردی تماس بگیر بگو وصل کنن بخش نوزادان

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

فکر نکنم تب کنه ..ببین شاید خودت داغی احساس میکنی تب داره ...با دماسنج اندازه بگیر 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید