2777
2789
عنوان

نوزاد یک روزه

1067 بازدید | 25 پست

بچه ها من دیشب زایمان کردم امروز صب به بچه م دوتا واکسن زدن یکی ب پاش یکی ب دستش الان یکم تب داره و گریه میکنه چیکار کنم تبش بیاد پایین

بالاخره بعد از کلی انتظار مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا😍 برا سلامتی سلین کوچولوم و یسنام صلوات لطفا

مبارکه عزیزم

مگه بیمارستان نیستی؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط شیر بده بهش لباس هم کم همه بچه کن اگه بهتر نشد یا بخش نوزادان تماس بگیر

شما شماره ای دارین

بالاخره بعد از کلی انتظار مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا😍 برا سلامتی سلین کوچولوم و یسنام صلوات لطفا
شما شماره ای دارین

با دماسنج چک کردی دمای بدنشو؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
شما شماره ای دارین

به همون بیمارستانی که زایمان کردی تماس بگیر بگو وصل کنن بخش نوزادان

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

فکر نکنم تب کنه ..ببین شاید خودت داغی احساس میکنی تب داره ...با دماسنج اندازه بگیر 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید