2777
2789
ببین شما یه قدم از ما جلوترید من دخترم ۳ سالو ۴ ماهش بود گفت ماما مدتها درمانگر تلاش کرد تا جفت پا ...

یکی از قل ها لجبازی آگاهانه داره ، یعنی برای کاری که میخواد لجبازی میکنه تا اون کار نکنیم به بقیه حرفمون توجه نمی کنه اما یکی حرف گوش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از قل ها لجبازی آگاهانه داره ، یعنی برای کاری که میخواد لجبازی میکنه تا اون کار نکنیم به بقیه حر ...

لجبازی انگار تو ذات این بچه ها عجین شده باید با همسرتون حرفتونو یکی  کنید و مقتدرانه برخورد کنید اگر نه از پسش برنمیاید

اگرم لجبازی کنه و تمرینات رو انجام نده تمام تلاشتون بی فایده ست

🖤 
وقتی میری پیش دکتر یا درمانگر خودتو قوی نشون بده حتی اگه واقعا نیستی بهشون بگو لطفا مشکلمونو واضح و ...

به دکتر رضوانی میگم ، میگه مشکلشون اینه که حرف نمی زنند اما دکتر شاهرخی میگه این ارتعاش ها باعث شده مرکز درک و گفتار به درستی باهم ارتباط نداشته باشند

کار درمانی ذهنی یا جسمی

اول همیشه با جسمی شروع میشه توانایی و نقاط ضعف شون بررسی میشه بعد ذهنی بعد گفتار شروع میشه در کنارش شاید گروه درمانی و بازی درمانی و کلاس های توجه و تمرکز

ان شاءالله آمادگی سنجش مدرسه آخرین قدمه

🖤 
بستگی به مرکز ی داره که میبرید؟ کدوم منطقه ای؟ من میبردم توانش تو جمالزاده جنوبی خیلی خوب و کاربلد ...

هم دکتر ها گفتند و هم گفتار درمانگرش ، من خاوران میبرم آخه راه دور نمی تونم برم