2777
2789
دکتر شاهرخی بیمارستان رفیده می برم بله گفتم میگه ایرادی نداره تثبیت نشده تازه مقدار دارو رو هم کم ...

اینکه دارو رو کم کرده نشونه ی خوبیه اما من نمیشناسم ایشونو

اگه تهران بود میرفتی محولاتی یا اشرفی عالی هستن

🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفت پا می پرند ، توجه و تمرکزشون خیلی بالا نیست ، ریسپریدون رو به خاطر همین میخورند، 

ببین تا بچه به لبات نگاه نکنه تلفظ صحیح کلمات رو یاد نمیگیره تا به محیط توجه نکنه کلمات جدید و درک درست پیدا نمیکنه

🖤 
عزیزم منظورت از جفت پا پریدن از بلندی پریدنه یا درجا پریدن؟؟

فرق نمیکنه اول بچه باید یاد بگیره پاهاشو جفت کنه بپره بعد رو محیط های ناهموار مثلا روی توپ یا از روی پله جفت پا بپره

🖤 
ببین تا بچه به لبات نگاه نکنه تلفظ صحیح کلمات رو یاد نمیگیره تا به محیط توجه نکنه کلمات جدید و درک د ...

گاهی اوقات تقلید کلامی دارند ، مثلا میگم بگو ماما میگه ، میگم مامان کو منو نشون میدن ، اما به من مامان نمیگن

محولاتی خوبه الان زنگ زدم گفت هر روز خواستی ساعت ۱ بیا ، همونه

من خودم محمودرضا اشرفی میبردم

اما تو کلینیک از مادرها شنیدم محولاتی بهتره من دیگه عوض نکردم

ببین فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال هست یا نه فکر کنم اسمش فرهاد بود

🖤 
من خودم محمودرضا اشرفی میبردم اما تو کلینیک از مادرها شنیدم محولاتی بهتره من دیگه عوض نکردم ببین ف ...

به خدا موندم چه کنم ، شنبه هم دکتر پیشیاره وقت گرفتم ، نمی دونم چه کار کنم 

گاهی اوقات تقلید کلامی دارند ، مثلا میگم بگو ماما میگه ، میگم مامان کو منو نشون میدن ، اما به من مام ...

ببین عزیزم تقلید درسته پایه ی کلامه اما تا کلامی رو خودانگیخته یعنی با معنای درست در جای درست به کار نبره ارزش نداره

مثلا پسر من به پشه میگه دارکوب

اینکه خودش فهمیده این پرنده ست و در حافظه ش این کلمه رو داشته این کلمه رو ارزشمند کرده حالا اینکه از پشه و ظاهر دارکوب شناخت نداره اشکال نداره

الان بچه ی شما باید خودش وقتی کارتون داره بگه ماما اگر نه یعنی هنوز توی ذهنش تثبیت نشده

🖤 
به خدا موندم چه کنم ، شنبه هم دکتر پیشیاره وقت گرفتم ، نمی دونم چه کار کنم 

فرزند شما که اوتیسم نیست چرا پیش پیشیاره ببری؟

بهتره اول ببری مغزو اعصاب بعد از خودشون بخوای یه مرکز کاردرمانی بهتون معرفی کنن

🖤 
ببین عزیزم تقلید درسته پایه ی کلامه اما تا کلامی رو خودانگیخته یعنی با معنای درست در جای درست به کار ...

مثلا الان آب ، داداش ، هوا پیما ، هو هو چی چی، بده ، هاپو و پیشی رو ببینند درست تلفظ میکنند ولی همین کلمات بیشتر نمیشه یه مدت سلام و خداحافظ و بیا و بود ولی دوباره فراموش شد

از روی توپ نه ولی با روبان خط می ذارم میگم بپر جفت پا می پرند

ببین شما یه قدم از ما جلوترید

من دخترم ۳ سالو ۴ ماهش بود گفت ماما

مدتها درمانگر تلاش کرد تا جفت پا پریدن رو بهش یاد بده

ظاهرا فقط مشکل گفتار داشت بعد که بردم کاردرمانی فهمیدیم بسیار لجبازه توجه و تمرکزش خیلی کمه،حس های عمقی شم کمه

چون این علایمو دارن بیشتر با طیف اوتیسم اشتباه گرفته میشن

🖤