2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم سریع میرم سرویس بهداشتی که لباسم کثیف نشه. یه سوال دیگه ببخشید اگه بد بود . میشه ارضا میشم ...

اون ترشحات تا فردا صبحش دیگه از بین میرن

اگه ترشحاتت سفید باشه قارچه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

گاهی وقتا سفیده گاهی بی رنگ قارچ چیه؟

عفونت زنانه قارچی داریم که ترشحات سفیده بویی مثه بوی نون میده ترشحات اگه زیاد باشه باید بهش شک کرد من اینجوری بودم رفتم معاینه گفت قارچه 

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

اين ترشحات از چيه كه عاديه و رنگ و بويي نداره

طبیعیه بخاطرهورمونها و مرطوب نگه داشتن رون قسمته

که خشک و زخم نشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عفونت زنانه قارچی داریم که ترشحات سفیده بویی مثه بوی نون میده ترشحات اگه زیاد باشه باید بهش شک کرد م ...

از چه چیزایی عفونت ممکنه بگیرم؟

بوی نون؟ نه بابا بوی همیشگی رو میداد

برای قارچ چیکار کردی؟

از چه چیزایی عفونت ممکنه بگیرم؟ بوی نون؟ نه بابا بوی همیشگی رو میداد برای قارچ چیکار کردی؟

برا قارچ کرم کلوتربمازول داد استفاده کردم از رطوبت میاد و استفاده از لباسای تنگ پلاستیکی 

همیشه لباسام نخیه  یکیش فقط تنگه رطوبتم کمه

من هی پش سره هم مریض می شدم آخر سر فهمیدم به خاطر حمومای طولانی مدتمه الانم تو خونه للاس زیر استفاده نمی کنم رطوبت نداشته باشه خوب شدم

همیشه لباسام نخیه  یکیش فقط تنگه رطوبتم کمه

باز اگه شک داری برو دکتر چک کنه