2777
2789
عنوان

۴ روز تاخیر 😲

1850 بازدید | 15 پست

سلام ، طاعاتتون قبول ،امروز چهارروز هست ک تاخیر دارم ، صبح بی بی زدم ولی فک کنم خراب بود چون یه خط وسط سی و تی افتاد .. ممکنه ب خاطر روزه گرفتن باشه این تاخیر ؟؟ تروخدا کسی تجربه داره بگه ... اینم بگم هرماه یک هفته قبل موعد سینه درد داشتم ولی این ماه بعد از دوروز تاخیر سینه هام درد گرفتن .. 😐 😐

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک امروز 3روز ب موعدم عجول بودم بی یی زدم ک بیشتر دودلم کرد.اولش هاله مشخص نبود خیییلی دقت میکردی میشد خط و دید ولی خیلی محو بود بعد ک خشک شد هاله دوم کامل مشخصه.نمیدونم اعتماد کنم یا کاذبه😩

آره...دوتا بچه دارم همه تست ها رو دادم کیست دارم فعلا با طب سنتی دارم درمان میکنم

آها خدا رو شکر ک بچه دارین پس

منم دوماه طول میکشه پریود بشم

ولی نه کیست دارم

نه تیروئید

نه پرولاکتینم بالاس

نمیدونم چمه😥

ماه های اقدام زمان پریودی نامنظم میشه. من یه بار ده روز تاخیر داشتم و بعد پری شدم

اخه این ماه شیشمین ماه اقداممه و هیچ وقت تو اقدامم هم تاخیر نداشتم 

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
منم این ماه همینقدر تأخیر داشتم ک بی سابقه بود 😀ولی پری اومد بعدش

علائمت چی بود ؟؟ 

اخه این ماه شیشمین ماه اقداممه و هیچ وقت تو اقدامم هم تاخیر نداشتم 

ان شاالله که باردار باشی. ولی منم الان تو ۸ ماه اقدامم و همون حدود ۴_۵مین ماه اینطوری شدم

امروز هم با بی تو بودن گذشت....