2777
2789
عنوان

سوال اشپزی

65 بازدید | 10 پست

بچه ها اولین باره میخوام قرمه سبزی درست کنم...نمکو کی اضافه کنم به خورشت؟؟تو یه سایتی نوشته بود لوبیا رو از قبل یه ده دقه بزارید بجوشه،بعد با گوشت تفتش بدید و...(بقیه غذا)منم اینکارو کردم حالا نکنه با اینکار خیلی لوبیا ها نرم بشن و وا برن؟😒بعد از اینکه سبزیو اضاف کردم چند دقه باید بجوشه؟تو ابغوره ای که گرفتم یکم سرکه هم ریخته شده،اشکال نداره؟؟کسیو نداشتم ک سوالا اشپزیو بپرسم ازش...

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک آخر

آبغوره اصلا نمیریزن چ برسه با سرکه

لوبیا اگه خیس خورده باشه از قبل زود تر میپزه اما اگه خیس نکردیش با گوشت بنداز بپزه دیر میپزه 

مهمم نیست لوبیارو اول نیم پز کنی بعد بریزی توش

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

لیمو عمانیو نیم ساعت آخر اضافه کن تلخ نشه 

و قبلش با چنگال سوراخش کن بذار ی ساعت خیس بخوره آبشو بریز دور

نیم ساعت آخر در خورشتو باز بذار روغن بندازه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
لیمو عمانیو نیم ساعت آخر اضافه کن تلخ نشه  و قبلش با چنگال سوراخش کن بذار ی ساعت خیس بخوره آبش ...

وقتی همه موادو ریختم تو‌ قابلمه،در قابلمه رو کامل بزارم یا نصفه؟؟

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
اگه با زودپز همه چيز رو بده ، ٣٠دقيقه بزار  بعد با شعله پخش كن بزار ٢ساعت جا بيوفته با شع ...

درشو کامل بزارم یا نصفه؟