2777
2789
عنوان

ایا درسته؟

165 بازدید | 13 پست

ایا وقتی توی یکی از جاهای خوب تهران خونه خریدین

ماهی حدود۷ تومن درامد دارین متاهلین ولی بچه ندارین

تحصیلاتتون خوبه ...مهاجرت به یه کشور خارجی کار درست و بدون ریسکی هست؟ایا زندگیتون راحتتر خواهد بود اگه مهاجرت کنید؟

ممنون خدای عزیزم🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه به کار و خونه و زندگی تو کشور دیگه مطمئنین که میتونین فراهم کنین آره کار خیلی درستیه چون قطعاااا حقوقتون و تفریحاتتون خیلی بهتر میشع

ولی اگه همینطور رو هوا میگی نرو همینیم که داری به باد میدی😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

عزیزم با این اوضاع اقتصادی معلوم نیست فردا چه بلایی سر خودمون و بچه هامون میاد،بعدم زندگی که نباید همیشه یکنواخت باشه تغییر خیلی خوبه،ولی باید حساب شده بری جلو تا یه مهاجرتی  داشته باشی که پیشرفت کنی و جایگاهت توی کشور مقصد پایین تر از چیزی که الان هستی نباشه 

No Reply
ما با همین شرایط مهاجرت کردیم یکمی ام بهتر بودیم حتی تازه اومدیم نمیتونم قطعا الان نظر بدم  و ...

اخه عزیزم شما با ویزای کار رفتی اونم ۵سال فقط.من منظورم مهاجرت دایم و صاحب فرزند شدن تو کشور مقصد هست.

ممنون خدای عزیزم🎀
اخه عزیزم شما با ویزای کار رفتی اونم ۵سال فقط.من منظورم مهاجرت دایم و صاحب فرزند شدن تو کشور مقصد هس ...

عزیزم

بعد از پنج سال شما میتونی اقدام کنی برای اقامت دائم 

اول یه اقامت چند ساله میدن بعد یه سری آزمون هست مث زبان اون کشور و تاریخشونو اینکه اون مدتی که توی اون کشور بودی شهروند خوبی بودی یانه 

شما از کجا میدونی قصد من اینجا موندن نیست؟

یکم تحقیق کنین

اگه پول ندارین که توی کشور دیگه ای خونه بخرین نمیتونین اقامت دائم بگیرین 

بهترین راهش همینطوره!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیزم بعد از پنج سال شما میتونی اقدام کنی برای اقامت دائم  اول یه اقامت چند ساله میدن بعد یه ...

ممنون از راهنماییتون و وقتی که گزاشتید امیدوارم حالتون بهتر شه هر روز

ممنون خدای عزیزم🎀