2821
2789
عنوان

حالم بده کمک

70 بازدید | 9 پست

از دیروز بدجوری سرم گیج میره وقتی بلند میشم حتی اروم نه یه دفعه

بعد یکسره هم تو گوشی بودم چشمم هام درد داره میگیره

بخاطر گوشیه یا نه

روزه هم که نمیگیرم از ضعیفی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم آمپول b12 bکمپلکس بزن هفته ای یدونه منم مثل شمادبودم خوب شدم

منم یکمدته اینجوری شدم. قرص آهن هم میخورم. تغییر حالت از نشسته یا خوابیده به ایستاده باعث میشه چشمام سیاهی بره بدنم سرد بشه سه ثانیه بعد خوب میشه. چه دکتری باید مراجعه کنم؟

منم یکمدته اینجوری شدم. قرص آهن هم میخورم. تغییر حالت از نشسته یا خوابیده به ایستاده باعث میشه چشمام ...

وای من دیگه دارم حس میکنم نشسته هم چشمام سیاهی میخواد بره.باور کن بخاطر گرما هم هست

منم یکمدته اینجوری شدم. قرص آهن هم میخورم. تغییر حالت از نشسته یا خوابیده به ایستاده باعث میشه چشمام ...

عزیزم نمیدونم ولی من خیلی اینجوری میشدم هم آمپول هایی ک گفتم و میزنم هم قرص ویتامینِ اِلِمان روزی یدونه میخورم همه ویتامین هارو داره.همش از کمبود ویتامینِ بنظرم.

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
راست میگیا .ده سال پیش میزدم 

اره گلم خیلی خوبه من قرص ویتامین اِلِمان هم میخورم اصلا عالییی شدم همیشه کسل و بیحال بودم همیشه چشام سباهی میرفت الان خیلی خوب شدم

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز