2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من برادلمه هرسبزی میزنم بجزشنبلیله😁چون عاشق سبزی ام براهمین ارهمشون استفاده میکنم.

فککنم لپه ،بزنج،یک پیمانه باشه کافیه براتون

من همیشه بیشترمیزارم چون خیلی دلمه دوست دارم یعنی صبونه هم میخورمش.

پیازداغ کن،سبزی روخردکن،موادرونیم پزکن،یکم داشتی چرخکرده بزن،ادویه ونمک وفلفل ،وبپیچ وبزاربپزه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
من سبزی نمیزنم فقط لپه و برتج و کشمش و زرشک و پیاز داغ با دارچین و رب انار

دارچین؟! بدون سبزی؟! ذائقه مون خیلی متفاوته! یکی بهم بگه دلمه دارم و منو تا عرش ببره و با همچین دستوری دلمه بهم بده از شکست عشقی برام بدتره😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

منم یکم جعفری و گشنیز ونعنا اگه داشته باشم ترخون میریزم

خیلی کم  اما برا عطرش حتما سبزی میزنم

مواد دلمه هم برنج نیم دونه و لپه و گوشت چرخی

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه پیمانه برنج، نصف پیمانه لپه، گوشت تف داده شده با پیاز، سبزی پلو، زرشک، خلال بادام با یک پیمانه اب همه رو کته کن بعد داخل برگ بپیچ،تو قابلمه بچین.

سس روش هم پیاز داغ، یه سر قاشق شکر، ادویه، کمی رب ،یک پیمانه اب با چند تا دونه آلو بریز روی دلمه ها بعد زیرش رو کم کن تا پخته بشن.

تو برگ ها رو هم زیاد پر نکن چون برنجش که دم بکشه یکمی حجمش زیاد میشه از برگها نریزه بیرون

دارچین؟! بدون سبزی؟! ذائقه مون خیلی متفاوته! یکی بهم بگه دلمه دارم و منو تا عرش ببره و با همچین دستو ...

فامیلامون همه اینجور درست میکنن هممونم دوست داریم 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
فامیلامون همه اینجور درست میکنن هممونم دوست داریم 

گفتم ذائقه هون متفاوته، ماها دلمه رو ترش دوس داریم و باعطر سبزی دلمه و شوید زیاد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕