2777
2789
عنوان

بزرگ کردن...

411 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

کسی روشی ب کاربرده ک نتیجه گرفته باشه واس بزرگ کردن سینه؟؟

روشایی ک شنیدینو خراطین و اینا نه.روشی ک انجام دادین واقعا جواب داد براتونو لطف کنین بگین

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریعترین و مطمین ترین روش، جراحی هست و تمام

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اونم ک پر از ترس عوارض:(

دقیقا ولی خوب بدست آوردن هر چیزی مستلزم پذیرفتن خطر اون کار هست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اره ردغن خراطین اصل خریدم ماساژ میدادم 

بعد زیر اب گرم حموم ماساژ میدادم بعد اب سرد بعد اب گرم 

دوستمم بادکش سینه کرد 

پرس سینه هم واس سفتی و رو به بالا بودن 

رشد داشته مال من از ۶۰ رسید ۷۵ 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اره ردغن خراطین اصل خریدم ماساژ میدادم  بعد زیر اب گرم حموم ماساژ میدادم بعد اب سرد بعد اب گرم ...

شماهم پرس وبادکش استفاده کردین؟؟

پرس فقط واس سفتیه؟یا بزرگم میکنه؟

میشه کل کارایک . کردینو بگین؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
اره ردغن خراطین اصل خریدم ماساژ میدادم  بعد زیر اب گرم حموم ماساژ میدادم بعد اب سرد بعد اب گرم ...

وزن خودت چی؟ توی اون مدت خودتم چاق تر نشدی؟ 

بعد که ماساژ و .... رو انجام ندادی دیگه سایزت برنگشت؟

دوستت بدون روغن خراطین بزرگ کرد؟ اون چطور؟ برنگشت؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من هم سینه های کوچیکی داشتم دیگه هیچ راهی برام نمونده بود میخواستم برم سینه هامو پروتز کنم که یکی از دوستام بهم یه فروشگاه رو معرفی کرد گفتش هم قرص حجم دهنده سینه  دارن و هم ژل حجم دهنده گفتش اگر با اینا بزرگ نشد برو پروتز کن.منم زنگ زدم هم قرص رو خریدم هم ژل رو الان هم حجم گرفته هم سفت شده.عااااالی شده.شما هم اگر میخوای بزرگ بشه زنگ بزن بخر حتما.اینم شماره شرکت

09120132883

02186081142

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز