2777
2789
عنوان

ی سوووال

216 بازدید | 19 پست

کسیودیدین بچش ب شیروابسته باشه تاسه سالگی بده راحتم ازشیربگیره؟دخترمن دوسالو یازده ماهس.وابستس.میخام باتلخک بگیرمش.میشه بنطرتون؟

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو بهتون میگم اما شیردادن زیاد تر از دو سال و دو ماه به دختر و بیشتر از ۲۲ ماه به پسر براشون عواقب روحی بدی داره، به استناد طب سنتی اسلامی اینو میگم، تا الان هم از روی دلسوزی خیلی دیر کردین برای از شیر گرفتن بچه، به خاطر سلامتی خودش سریع تر اونو از شیر بگیرید.

دکتر به من گفت بیشتر از دو سال نه تنها مفید نیست که ضرر هم داره . تلخک گناه داره بچه. من پسرم رو با خوراکی های جوروارجور و بازی سرگرم می کردم تا خوابش ببره. موقع خواب هم چسب می زدم یا خودمو می زدم به خواب.یه کم گریه می کرد می خوابید.شیر دادن طولانی وابستگی می آره و اصلا برای بچه خوب نیست

سینتو سیاه کن بگو میخوردت     زیادی شیر دادی به بچه اول غذاخورش کن کم کم از شیر بگیرش

سیاه کردم.یکسالونیمه بود.گف بروبشور😁

پسر خواهر شوهر من به بچه ش تا دوم دبستان شیر میداد حالا نمی‌دونم واقعا شیر داشت یا فقط سی نه ش رو ده ...

وااای

من تا ۵ساله هم دوتا پسر رو دیدم....من پسرم تا دوسالگی خورد...تلخک مالیدم فایده نداشت....با یه عالمه زردچوبه و ادویه کاری آدم کردم....تا شیر میخواست سریع یه عالمه میمالیدم.....که وقتی میدید...چنشش میشد....

دکتر به من گفت بیشتر از دو سال نه تنها مفید نیست که ضرر هم داره . تلخک گناه داره بچه. من پسرم رو با ...

یعنی تلخک ضرر داره؟

یعنی تلخک ضرر داره؟

ضرر نداره اما خواهر من عطاری داره می گه خیلی تلخه و مثل زهر مار می مونه خب بچه گناه داره طفلک.من که دلم نمیاد.خواهرم می گه هرکی میاد برای از شیر گرفتن می خواد بهش نمی دم