2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 27 پست
سلام ... فکر کنم دخترتون تل شده .. باید ببری پیش تل گیر 

تل چیه؟اولین بار میشنوم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تل چیه؟اولین بار میشنوم

محفظه ای کنار گلو که توی بچه کوچیک ها به خاطر بلع ناصحیح غذا و خوراکی جمع میشه و علایم هم تب و تهوع و اسهال و بی اشتهایی هست. .. دکترا نمی دونن چیه و میگن ویروس گرفته و چرک خشک کن میدن 

سلام استارتر عزيزم ميشه دوستي من رو قبول كنين؟ 

اره عزیزم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

ماشالا این ک چشماش از دختر من درشت تر

دقیقا مثل دختر من دو تا خط عمیق زیر چشمشه

اگ اینا برن خیلی درشترم میشه

زبونم لاللللللل دور از جون همه بچه ها بعد بچم..سرطان خون

برو باباااااا چی میگی؟ یه ویروسه. دختر منم دو هفته قبل همینجوری شد. شب تا صبح ۷ بار بالا آورد. تب هم داشت. البته یه روز بعدش اسهال هم شد. یه هفته طول وشید خوب شد خدا رو شکر. چرا به دلت بد راه میدی عزیزم؟ 

کاربر قدیمی ام (قاصدک). کاربریمو فراموش کردم مجبور شدم دوباره عضو شم😐🤨🙄
با وجود امپول باز تب داشت..ک دو ساعت پیش شیاف زدم..دیگ تب نداره..تو نت زدم خیلی چیزا بدی نوشته...حال ...

انشالله چیزی نیست، ی ویروس هست ک سه شب تب داره شاید اونه عزیزم براش آیت الکرسی بخون و اسپند دود کن 

استارتر به نت و چیزایی که توش نوشته اصلا اهمیت نده. پسر منم وقتی همسن بچه شما بود، همین مشکل براش به وجود اومد، دور از جون کوچولوت، پسر من بیمارستان هم بستری شد. تبش قطع نمیشد، نمیتونست هیچی بخوره، در عرض یک هفته یک کیلو لاغر شد بچه، کل آب بدنشو از دست داده بود... آخرش هم یکی به من گفت ببرش پیش تلگیر... یه تیکه غضروف مرغ توی گلوش گیر کرده بود و عفونت کرده بود. وقتی از توی گلوش دراومد، به پنج دقیقه نکشید تبش قطع شد... 

دکترها تُل و این چیزا رو قبول ندارن. اگر نزدیکتون عطاری معتبر یا دکتر طب سنتی هست، ببر پیش اونا. اگر خودشون هم بلد نباشن، میشناسن کسیُ که این کارُ انجام میده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب