2777
2789

افرین به فراستت ... با ط نوشتی که راحت باشی😂😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوشیت گوگل پلی داری؟؟؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
افرین به فراستت ... با ط نوشتی که راحت باشی😂😂

ن چون میزنه مجاز به نوشتن طلگرام با ت دو نقطه در سایت نمیباشید

و استفاده از کلماتی مث فیل تر شکن ممنوعه

ن چون میزنه مجاز به نوشتن طلگرام با ت دو نقطه در سایت نمیباشید و استفاده از کلماتی مث فیل تر شکن مم ...

اره میدونم خودم صد بار خواستم بنویسم میگه نمیشه ولی یع بار به ذهنم نیومد با این ط رو امتحان کنم😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اره

حذفش کن به خاطر اونه که حذف میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اره میدونم خودم صد بار خواستم بنویسم میگه نمیشه ولی یع بار به ذهنم نیومد با این ط رو امتحان کنم😂

عزیزم ما مشاورا همیشه دنبال راههای جایگزینیم  

اهان اگ حذفش نکنم نمیشه

نه نمیشهمن طلایی دارم 

عزیزم ما مشاورا همیشه دنبال راههای جایگزینیم    

عههه تو هم مشاوری😍؟ مشاور بالینی یا عمومی ... راضی عستی از کارت ؟ از درامدش و اینا؟