2821
2789
یا علی فک نکنم ذکر حساب بشه ها ذکر صلوات و تهلیل و استغفار و تسبیح رو ایناست بازم از 09640 بپرسید

این یک ختم معروف هست که توی همین نی نی سایت خیلی ازش حاجت گرفتن

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا نگو امید ندارم انشاالله ک حاجت رواشی

آخه تو که نمیدونی چند سال هر دعا و ذکر و نمازی خوندم هیچ به هیچ یعنی خودم الان میتونم به عنوان دعا نویس فعالیت کنم😬

عزیزم امیر المومنین خیلی حاجت میدن !!! منم میخوام اگه قسمت باشه این ختم رو انجام بدم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
آخه تو که نمیدونی چند سال هر دعا و ذکر و نمازی خوندم هیچ به هیچ یعنی خودم الان میتونم به عنوان دعا ن ...

حتما حکمتی داره ....من امشب نمیدونم چرا نتونستم گریه کنم موقع دعاها واقعا ناراحتم احساس گناه میکنم

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
عزیزم امیر المومنین خیلی حاجت میدن !!! منم میخوام اگه قسمت باشه این ختم رو انجام بدم 

آره میدونم خداییش واسه هر حاجت دعا کردم حاجت روا شدم 

ولی نمیدونم چرا گره ازدواجم باز نمیشه

حتما حکمتی داره ....من امشب نمیدونم چرا نتونستم گریه کنم موقع دعاها واقعا ناراحتم احساس گناه میکنم

همین دیگه من یه جوری کریه میکنم که نگو از ته قلبها نه الکی ولی امشب انقدر از دست خدا ناراحت بودم اصلا قهر کردم 😔

همین دیگه من یه جوری کریه میکنم که نگو از ته قلبها نه الکی ولی امشب انقدر از دست خدا ناراحت بودم اصل ...

نمیدونم من یه عصبانی میشم بعد پشیمون میشم ،عصری عصبی شدم از دست مامانم الان امشب هی عذاب وجدان داشتم ،خیلی بدبود ،واقعا هیچوقت نمی خوام خدانگاهشو ازم برداره

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
برا بیمارتان دعا کردم

😍ادعیه مختلف (تجربه ها و ارسالی دوستان😍

🍀برای #دلشوره
❣️ایه 83سوره انبیا و 7تا حمد بخون فوت کن به خودت

🍀شوهرتون یا شخص مقابل قهر کرده و جواب #تلفن هاتون رو نمیده
❣️1001 مرتبه یا ودود...11بار سوره ضحی

🍀برای #فروش اجناس #مغازه
❣️بعد نماز صبح 100مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

♻️برای #برگشت_همسر، روزی۱۱بارسوره ی ضحی بخونیدوروزی۳۰۰بارذکریامقلب القلوب
♻️برای #آشتی آیه۱۱۵سوره انعام رووزی۳بارب نیتشون بخونید
♻️برای رفع اختلافات وجلب محبت روزی۱۰۰۱بارذکریاودودبگیدتا۴۱روز

🍀برای #شغل
❣️ذکر یا الله یا متعال یا جبار یا خبیر همگی باهم ۳۱۰ بار سوره فتح یکبار سوره نصر یکبار تا ۲ ماه هر روز بخونید

🍀#زبان_بند (شوهر)
❣️ایه ۹ یس بخون ۷ بار اروم ب سمتش فوت کن و یا جامع المتفرقین ۷ بار و یا واحد وقت خوابت ۱۱ بار‌توی رختخواب

🍀برای مردی که #خسیس و خرج زندگی و زن بچه نمیکنه
❣️#حدیث_کسا روزی یک مرتبه...سوره جن یکبار....روزی ۷۸۶ بار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم👈 تا ۳ ماه هر روز بخونید

✅اگه شوهرتون اذیتتون میکنه توی خونه حبستون میکنه
👈سوره جن روزی ۳ بار سوره نسا روزی یکبار...یا حبیب ۲۲ بار فراز ۹ #جوشن_کبیر روزی ۷ بار ..آیه ۴۵ سوره ماعده ۱۰۱ بار تا ۲ ماه بگید بخونن

✅برای #شفای #مریض_ناعلاج
👈فراز ۸۳ تا ۸۵ جوشن کبیر روزی ۷ بار بخونید

✅برای کسی که بی دلیل #قهر کرده زودتر #آشتی
👈ایه ۷ سوره ممتحنه ۷۰ بار ایه ۱۱۵ انعام ۳ بار ب عکسش فوت کن ایه ۱۸ و ۱۹ ال عمران هر کدام ۷ بار بخوان

لطفا وارد گروهمون بشید ضرر نمیکنید

https://t.me/joinchat/DCoAgkp5UnXwmTaeQvAsuQ

تولدیکسالگی گل پسرم
آره میدونم خداییش واسه هر حاجت دعا کردم حاجت روا شدم  ولی نمیدونم چرا گره ازدواجم باز نمیشه

الهی همین امشب امضا میشه عزیزم .. 

من ختم یس و واقعه واسه ازدواجم برداشته بودم 40 روز روزی 1 بار از هر کدوم . 

بعد دوبار هم ختم بسم الله الرحمن الرحیم برداشتم و ... 

الان شکر خدا ازدواج کردم اما بچه دار نشدم 4 ساله ...

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
الهی همین امشب امضا میشه عزیزم ..  من ختم یس و واقعه واسه ازدواجم برداشته بودم 40 روز روزی 1 ب ...

انشالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792