2777
2789

امشب بحث کردیم اخرش طرفدار همه ی عالم شد الا من اخر گفت تو.گوشه گیری .....بعدش گفت من رفتم سر کار تو گیر دادی به من اومدم سر اینکه رفتم خونه بابام(در صورتی که به جون بچم این نبود حتی یک در صد) بعدشم گفت تو میخوای سکته م بدی گفتم بابات اینهمه باهات دعوا میکنن هیچی نیس میگه هیچکی مثل تو فشار نمیاره بهم با اینکه کل بحث من یه اخم و حرف نزذن بوده ها....از غصه خوابم نمیبره حرفای دلشو تو دعوا میگه بعد زمان اشتی همه چی گل و بلبله و من بهترینم حس میکنم موقع اشتی چاپلوسیه و الان حقیقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم باید مشکلاتتونو باهم در مواقعیکه آروم هستید حل کنید دونه به دونه تا مسئله حل نشده نمونه و تلنبار شه و یکهو به انفجار تبدیل شه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
گلم باید مشکلاتتونو باهم در مواقعیکه آروم هستید حل کنید دونه به دونه تا مسلئله حل نشده نمونه و تلنبا ...

اخه وقتی ارومه بهش میگم کلا همه چی اوکیه براش و من عالی هستم با کوچک ترین ناراحتی میشم اینایی که گفته

قشنگ هر چی تو دل و ذهنشونه میگن بعدا میگن عصبی بودم دیگه

همیشه میگن حرف راست و تو دعوامیگن چون عصبی هستی چیزایی میگی ک موقع دیگع نمیتونی بگی

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

اووه مردا همه همینن قیزی،من بعد دو تا بچه اوردت براش و ۶ سال زندگی تازه تازه پشت من درمیاد،تازه هنوزم ک هنوزه بد اون ابجیاشو بگم ،قبافه ش یحوری میشه، یا سرشو میکنه تو گوشی،یا پا میشه ی کاری میکنه ک ادامه ندم،

البته میگن چون مردا غرور دارن،نمیخوان بد بودن خانواده شونو ب روشون بیاری اونجور جبهه میگیرن، ای .... ب ابن غرور مردا ک خون زنهارو تو شیشه میکنه. 

ولی کافیه ی حرف از فامیل من بیفته،دسته میکنه و میگه ی بند🙄

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
منم اعتقاد دارم خوابم نمیبره خیلی زور داره بفروشتت به فامیلاش

نه برا همه این نیس،مردایی ک زیادی مغرورن ک تحمل شکست ندارن  اکثر خرفاشون وقت عصبانیت واس خنک کردن دل خودشون،و سوزوندن طرف مقابلن.

البته مردا نه زنها 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
اخه وقتی ارومه بهش میگم کلا همه چی اوکیه براش و من عالی هستم با کوچک ترین ناراحتی میشم اینایی که گفت ...

با ایشون حرف بزن گلم بگو که همه عصبانی میشن اما عکس العمل موقع خشم مهمه،ما نباید جو خونه امونو خراب کنیم ،موقعیکه میبینید داره دعوا میشه بگید که بحث رو ادامه نمیدیم و به فرصت مناسب موکول میکنیم،بعد شما برو اتاق دیگه یا ایشون تا آروم بشید.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند