هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
🍀برای #دلشوره ❣️ایه 83سوره انبیا و 7تا حمد بخون فوت کن به خودت
🍀شوهرتون یا شخص مقابل قهر کرده و جواب #تلفن هاتون رو نمیده ❣️1001 مرتبه یا ودود...11بار سوره ضحی
🍀برای #فروش اجناس #مغازه ❣️بعد نماز صبح 100مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
♻️برای #برگشت_همسر، روزی۱۱بارسوره ی ضحی بخونیدوروزی۳۰۰بارذکریامقلب القلوب ♻️برای #آشتی آیه۱۱۵سوره انعام رووزی۳بارب نیتشون بخونید ♻️برای رفع اختلافات وجلب محبت روزی۱۰۰۱بارذکریاودودبگیدتا۴۱روز
🍀برای #شغل ❣️ذکر یا الله یا متعال یا جبار یا خبیر همگی باهم ۳۱۰ بار سوره فتح یکبار سوره نصر یکبار تا ۲ ماه هر روز بخونید
🍀#زبان_بند (شوهر) ❣️ایه ۹ یس بخون ۷ بار اروم ب سمتش فوت کن و یا جامع المتفرقین ۷ بار و یا واحد وقت خوابت ۱۱ بارتوی رختخواب
🍀برای مردی که #خسیس و خرج زندگی و زن بچه نمیکنه ❣️#حدیث_کسا روزی یک مرتبه...سوره جن یکبار....روزی ۷۸۶ بار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم👈 تا ۳ ماه هر روز بخونید
✅اگه شوهرتون اذیتتون میکنه توی خونه حبستون میکنه 👈سوره جن روزی ۳ بار سوره نسا روزی یکبار...یا حبیب ۲۲ بار فراز ۹ #جوشن_کبیر روزی ۷ بار ..آیه ۴۵ سوره ماعده ۱۰۱ بار تا ۲ ماه بگید بخونن
✅برای #شفای #مریض_ناعلاج 👈فراز ۸۳ تا ۸۵ جوشن کبیر روزی ۷ بار بخونید
✅برای کسی که بی دلیل #قهر کرده زودتر #آشتی 👈ایه ۷ سوره ممتحنه ۷۰ بار ایه ۱۱۵ انعام ۳ بار ب عکسش فوت کن ایه ۱۸ و ۱۹ ال عمران هر کدام ۷ بار بخوان