2789
نه عزیزم به حرصمه که میگم جشن مهم تره بخاطر یه جشن آدم بچشو بکشه خیلی حرفه به خدا 

اره بابا . بخدا بعدش دنیا اومد میتونن یه جشن مفصل بگیرن 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا میتونستن لباس بپوشش عکس بگیرن بعد جشن بگیرن حالا چی میشد‌ مگه؟

نمیدونم فکرشون چیه بخدا . فک کردن تا گفتن ب بچه درست شده فک میکنن همیشه مث الانه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

دخترجان یهو یادت افتادم بچت سقط شد؟مشکلی برات پیش نیومد زبونم لال

دخترجان یهو یادت افتادم بچت سقط شد؟مشکلی برات پیش نیومد زبونم لال

آره سقطش کردم نه فقط همون موقع سقط سرگیجه گرفتم کلیم بالا آوردم و خونریزی و درد شدید

الانم درد دارم با خونریزی ولی نه شدید قابل تحمله

آره سقطش کردم نه فقط همون موقع سقط سرگیجه گرفتم کلیم بالا آوردم و خونریزی و درد شدید الانم درد دارم ...

خب خداروشکل . دگ هم جلوگیری کنین . ب قرص اورژانسی ام اکتفایی نکنی . 

سلام من سقط با قرص داشتم والا برای من که خیلی راحت بود دردش در حد پریودی روز اول بود

به نظر من وقتی میشه با قرص اینقدر راحت انجام داد اصلا کار عاقلانه ای نیست سراغ کورتاژ رفتن

البته اگه بتونی قرص اصل رو تهیه کنی نه این نمونه های تقلبی که دست دلال هاست و اومدن برای خودشون سایت و وبلاگ زدن و کوچیک ترین اطلاعاتی در این زمینه ندارن مراقب باشید فریب دلال ها رو نخورین

من قرص اصل رو از خانم مقدم به شماره 09368276195تهیه کردم و به دکتر زنانم هم نشون دادم تایید کردن

شمارشون رو گذاشتم برای خانم هایی که نیاز به کمکشون دارن واقعا فرد قابل اعتمادی بودن و من جواب اعتمادم رو دیدم

سلام دوستان من تو همین سایت و تاپیک ها با خانم سهیلی اشنا شدم شمارش گذاشته بودن من تو عقد باردار شدم 8هفته  زنگ زدم بهشون ی هفته پیش قرص سایتوتک ازش گرفتم خودشون ماما هستن مطبش تو میدان ولیعصر سقط کردم داروشون اصل بود بردمش پیش دکتر داروخانه اشنا داشتم خودشون بهم مشاوره داد سقط کردم خداروشکررفتم سونو بقایا نداشتم دردش قابل تحمله بهم گفت مسکن نخوردم یه دنیا ممنونم ازشون شمارش میزارم شاید کمکی کرده باشم 09197141487 واتساب داره . . . . 09396739642 ولی این در دسترس همیشه خیلی مهربون ازش کمک بگیرید