2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
جفت پایین از کی قابل تشخیصه؟توسونو ساده های دکتر معلومه؟مال منم هفته ده دکتر گفت ببخشید میگم گفت نزد ...

از وقتی جفت تشکیل بشه میشه تشخیص داد پایینه یا بالا تو سونو کامل مشخصه

سونو رفتم .هنوز تازه اول راهم....

بگیر بخواب تخت جاری منم اینطور بود از اول آمپول میزد الان 4 5ماهشه اگه دیدی شیاف اثر نمیکنه برو برات آمپول مینویسن سریعتره

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی جفت تشکیل بشه میشه تشخیص داد پایینه یا بالا تو سونو کامل مشخصه

ن بمن چیزی نگفت گفت اثرات نزدیکیه منوشوهرم اینکارو میکردیم تحریک میشدم از اول حاملگی لکه چیزی نمیدیدم بعد تاالان انگار خودشو نشون داده ک برام بده

باز برو دکتر خوب

10 روز پیش رفتم دکتر باز سونو دادم میترسم الانم برم باز دکتر بگه برو سونواخه میگن سونو زیاد ضرر داره. چون دکتر بهم شیاف وامپول داد وگف 12 هفتگی برو سون. ان تی بده بیام ولی من همش نگرانم

10 روز پیش رفتم دکتر باز سونو دادم میترسم الانم برم باز دکتر بگه برو سونواخه میگن سونو زیاد ضرر داره ...

پس من چی بگم ک تاالان س تا سونو دارم نترسونم هفته بعدم سونو دارم باز😐چ میدونم حقم داری آمپول شیافت تمومن؟؟

10 روز پیش رفتم دکتر باز سونو دادم میترسم الانم برم باز دکتر بگه برو سونواخه میگن سونو زیاد ضرر داره ...

منم عین شما هستم در انتظار سونوی ان اتی ولی همش نگرانم 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........