2777
2789
عنوان

خودکشی 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 41 پست
هر سال مشکل وبدبختی و بیچارگی

منم همین مشکلارو داشتم اط عطاری یه ترکیب گیاهی گرفتم و هر روز دو بار میجوشوندم میخوردم به اضافه بارهنگ و نعنا خوب شدم.رفتی طب سنتی؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم هرکسی مشکلات زندگی خودش رو داره بعدشم شما فکر کردی با خودکشی راحت میشی؟تازه از این دنیای فانی راحت میشی میری اون دنیا کلی به خاطر خودکشیت عذاب میشی تازه اون دنیا هم دیگه نمیتونی خودتو بکشی که راحت بشی ازش

کتاب قدرتِ من هستم رو از کتابراه صوتیشو دان کن هرروز گوش بده عالیه قول میدم زندگیتو عوض کنه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

یعنی خودت عمدی استفراغ میکردی؟؟!

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

عزیزم بیماری های سختتر و شدید تر مثل سرطان و دردهای بدتر هم هست خداروشگر اونهارو نداری.الان بچه هایی ک سرطان دارن چیکار کنن؟فدات بشم تحمل کن و دکترهای بهتری رو امتحان کن انشالله بهتر بشی

عزیزم معده ارتباط کاملا مستقیم با اعصاب داره اول باید خودتو اروم کنی درسته شرایط سختی داری و بالاخره بیماری ادم رو اذیت می کنه اما فقط خودتی که می تونی به خودت کمک کنی فکرهای بچگانه و خودکشی رو بریز دور نباید ضعف نشون بدی قوی باش سعی کن روحیه ات رو تقویت کنی به کسانی فکر کن که مشکلات و بیماریهای سختر از شما دارن همیشه دست بالای دست بسیاره ناشکری نکن کفر نگو.خودتو سرگرم کن که کمتر درگیر فکر و خیال شی کلاس ورزشی برو،راستی غذاهای تقویت کننده معده بخور مثل سیرابی خوشتم نیومد فکر کن دارو هست و نجبوری بخوری فقط مرگ هست که راه حل نداره منم تو این شب عزیز دعا می کنم همه ناراحتیها و مشکلات و بیماریت انشالله رفع شن😍💞🐣💐
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز