2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 51 پست
همون موقع کلی التماس کردم و گفتم هر چی تو بگی اما اون همه تقصیرارو گردن من انداخت و گفت تو بدی و رفت ...

بس دیگه ناراحت نباش

لیاقتت و نداشته

کسی که میخواد بره همون بهتر که زود بره تا اینکه بعد ازدواج و با یه بچه ولت کنه بره

چشمش دنبال کسی دیگه بوده.عرضه زندگی با تو رو نداشته

از خدا بخوا از یادت ببرتش

بهشم.فکر نکن

عزیزدلم😞من برادرمم اینجوری شد..عاشق دختری بودکه یهوگفت نمیخوامت وجداشدن یکسال افسرده شد..ی عده گفتن ...

مرسی که درکم میکنی،همه خسته شدن از دستم از بس گریه کردم و حرف زدم دیگه هیچ کس واسش مهم نیست و همه پی زندگیشونن و حوصله شنیدن حرفای منو ندارن و حقم دارن هشت ماهه دارم یه سری دردودل تکراری و گریه و زاری تحویلشون میدم ، خدا چرا منو نمیبینه آخه، همه از خدا میخوان کسی که عاشقشن بهش برسن من از خدا میخواستم یکار کنه که نامزدم زندگیمونو از هم نپاشه ،هه، خیلی دلمو شکوند خیلی و حتی یه ذره هم احساس عذاب وجدان نکرد . الان داداشت خوشحاله؟از زندگیش راضیه؟ از نامزد قبلیش خبری دارین؟

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بس دیگه ناراحت نباش لیاقتت و نداشته کسی که میخواد بره همون بهتر که زود بره تا اینکه بعد ازدواج و ب ...

قبل از ازدواج باهاش و زمانی که خیلی اصرار میکرد منو راضی به ازدواج کنه از خدا خواستم اگه تو سرنوشت منه مهرشو به دلم بندازه ، مهرش به دلم افتاد اما اون از زندگیم رفت و الانم هر کار میکنم از دلم نمیره بیرون.نمیدونم

بی عرضگی و بی مسئولیتیشو تاوانشو دارم من میدم.توی اینجور موقعیتا بزرگترین ضربه رو دختر میخوره و امثال اون عین خیالشونم نیستو فقط به خودشون فکر میکنن و در کمال راحتی میگن یه اتفاق عادیه.

نمیدونم چشمش کس دیگه رو گرفته بود که منو ول کرد یا پای کس دیگه ای تو زندگیش بود خدا میدونه اما چیزیو که میدونم اینه که اینقدر خودشو بالاتر از من دید که به راحتی ولم کرد و لیاقت خودشو کسی میدونست که خیلی بهتر و بالاتر از من باشه.

هیچ کاری جز گریه از دستم برنمیاد فقط واگذارش کردم بخدا بحق همین شبای عزیز خدا منو دل شکستمو میبینه

قبل از ازدواج باهاش و زمانی که خیلی اصرار میکرد منو راضی به ازدواج کنه از خدا خواستم اگه تو سرنوشت م ...

نه عزیزم اینجورام نیس

مطمئن باش هر چقدرم راحت باشن و راحت کسی رو کنار بزارن خدا راحتشون نمیزاره

خدا وجدانشون و قلقلک میده و با وجدان درد اذیتشون میکنه.

عزیزم سعی نکن غرورتو بشکنی.سعی نکن به اصرار و التماس و اجبار کسی رو پای خودت نگه داری.

میدونم الان دلت شکسته، رنج دیدی، سخته برات درک میکنم

ولی بسپار خودت و دل مهربونت و دست خداجون

انشاالله که خدا یه بهترش و برات کنار گذاشته

تو از کجا میدونی این که بوده خوب بوده برات

شاید خدا به دل مهربونت نگا کرده و از دردسر نجاتت داده

انتظار ندارم الان حرفام و درک.کنی

انشاالله کم کم خودت پی میبری که خداروشکر که رفت

کسی که رفت بزار بره.عین خیالتم نباشه

نه عزیزم اینجورام نیس مطمئن باش هر چقدرم راحت باشن و راحت کسی رو کنار بزارن خدا راحتشون نمیزاره خد ...

گلم اون وجدان نداره از سنگه متاسفانه من غرورمو شکستم خودمو له کردم واسش که بمونه اما محل نداد و رفت

اینقدر دلشکسته ام که نگو ، از خدا دلگیرم با خودم میگم این همه ادم سر خونه زندگیشونن و عاشقونه زندگی میکنن ، فقط زندگی من نباید سر میگرفته و خدا صلاح دونسته اونو بهم بزنه؟نمیدونم حکمت خدا از این کار چی بود؟الان من هشت ماهه گریه میکنم خونوادم منو میبینن داغون میشن خودم داغون شدم خدا خوشحاله؟😔

اونو فقط واگذارش کردم بخدا جوری ترک کردن منو با افتخار میدونست و جوری رفتار کرد که خدا بدترین بندشو اینجوری مجازات نمیکنه حالا من که کاری نکرده بودم😔نمیگذرم ازشون

امیدوارم یه روزی همینجور بشه که تو میگی و من حکمت خدارو از این کار درک کنم البته اگر تا اون موقع از ناراحتی دق نکرده باشم😔مرسی از همدلیت دوست من🌹🌹