2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 51 پست
دركت ميكنم خيلي سخته خيلي منم تقريبا شرايط تورو دارم البته ما دوست بوديم يكماهه باهم قهريم همش منتظر ...

دیگه حساب کن شما دوستش بودی اینجور وابسته شدی اگه مثل من باهاش ازدواج میکردی چی میکشیدی😔

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
هیچی بهم گفت نمیخوامت ما اخلاقامون بهم نمیخوره برو دنبال زندگیت و الان هشت ماهه جدا شدیم.من دوسش داش ...

چقدنامررررد اخه😞 اگ خب دوست ندلشت چراپس بات عقدکرد!احتمالا یکی زیرسر داشته😞اگه نداشته باشه برمیگرده به تو

خدایاشکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من جدا نشدم اون گفت نمیخوامت و طلاق بگیر و هر کار کردم کوتاه نیومد ، سر هیچو پوچ طلاق گرفتم و رومم ن ...

پس بهتره حتی فکرم نکنی بهش لیاقت نداشته .انشالله بهترش نصیبت شه تاببینه ودق کنه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
بزار یه مدت بگذره.شاید اولشه و از رو عادت دلتنگشی. چون یه مدت زندگی کردی بالاخره اما اگه چندماه گذ ...

همون موقع کلی التماس کردم و گفتم هر چی تو بگی اما اون همه تقصیرارو گردن من انداخت و گفت تو بدی و رفت 😔 من حاضر بودم هر کاری کنم بمونه اما تصمیمشو گرفته بود😔

اره عزيزم راست ميكي خيلي سخت تره سعي كن اهنكهاي شاد كوش بدي برقصي حواستو برت كني 

ای کاش میشد هشت ماهه با همه قطع ارتباط کردم اهنگ شادم گوش میدم میزنم زیر گریه ، طرف من اینقدر سنگ دل بود که حال منو دید اما عین خیالشم نبودو رفت فقط به خودش فکر کرد 😔

پس بهتره حتی فکرم نکنی بهش لیاقت نداشته .انشالله بهترش نصیبت شه تاببینه ودق کنه

اون لیاقت خودشو بالاتر از من میدیدو منو ول کرد ، هه . مرسی از دعای خیرت خانومی

چقدنامررررد اخه😞 اگ خب دوست ندلشت چراپس بات عقدکرد!احتمالا یکی زیرسر داشته😞اگه نداشته باشه برمیگرد ...

گفت باهات عقد کردم که باهات اشنا بشم الانم مسئله ای نیست جدا بشیم در صورتی که با دوستت دارم عاشقتم منو خونوادمو راضی کرد نه بخاطر اشنایی . نمیدونم داشته یا نه خدا میدونه اما چه کسی باشه و چه کسی نباشه یه داغی تو دل من گذاشت که دارم نابود میشم😔

خیلی‌ها مثل شما بودم و الان دارن زندگی میکنن فقط طوری به خودت فشار نیار که داغون کنی خودتو

خودم که هیچی خونوادمو نابود کردم😔ای کاش زودتر بمیرم همه از شرم راحت شن😔

گفت باهات عقد کردم که باهات اشنا بشم الانم مسئله ای نیست جدا بشیم در صورتی که با دوستت دارم عاشقتم م ...

عزیزدلم😞من برادرمم اینجوری شد..عاشق دختری بودکه یهوگفت نمیخوامت وجداشدن یکسال افسرده شد..ی عده گفتن دخترره رو چیزخورش کردن یه عده گفتن یکی دیگه روزیرسرداشت الله اعلم..ادم نمیدونه که چرااخه!!ولی الانخیلی ساله که ازون قضیه گذشته ودوساله ازدواج کرده والان زنداداشم بارداره..عزیردلم باید فقط بسپریش به زمان..زمان حلال مشکلاته..بعد سالها دیگه به اندازه الان ناراحت نمیشی میدونم جمله مسخره ایه تواین شرایط که بگم ناراحت نشو چون خوب حالتودرک میکنم..فقط میتونم بگم این روزام میگذره بقول تتلو..توکوچه ی مام عروسی میشه حالا میبینی چی میشه😉 

توخودت نریز حرف بزن گریه کن دردودل کن ولی توخودت نریز این روزای سختم تموم میشن بت قول میدم❤

غصه نخورقربونت برم همه چی به وقتش درست میشه😘😘💜💜💜

خدایاشکرت