2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 51 پست

خانما تاپیک اخرمنم بخونید . خیلی مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید . استارتر جان فراووشش کن خودتو سر گرم کاری کن تا با جدایی کنار بیای و مطمعنا شوهرت اگه نمیخاسته دیگه برنمیگرده . به اینکه برگرده و اینا لصلا فکر نکن و ارامشتو از خودت نگیر . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی نمیخواسته دیگه غصه نخور عزیزم فراموش میکنی

آخه اون اومد منو به زور از خونوادم گرفت اون اومدو منو عاشق خودش کرد😔

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
اه متنفرم ازطلاق چرادلت بااونه وجداشدی .حالابعدهازن بگیره وببینی چجوردوم میاری

من جدا نشدم اون گفت نمیخوامت و طلاق بگیر و هر کار کردم کوتاه نیومد ، سر هیچو پوچ طلاق گرفتم و رومم نمیشه به کسی بگم علت طلاقم چیه چون همه بهم میخندن میگن بخاطر این چرتو پرتا؟این بحثای جزئی که همه جا هست😔

وقتی نمیخواسته دیگه غصه نخور عزیزم فراموش میکنی

هشت ماه عقد بودیم هشت ماهم هست جدا شدیم اما یادم نمیره لحظه ای ، خیلی سختمه😔

خوب...حتماحکمتی توکارهست وتوخبرنداری ...وازبحثدگذشته بیابیرون باکسی که براش مهم نبودی ودوستت نداشت حاضربودی بالاجبارزندگی کنی

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
خوب...حتماحکمتی توکارهست وتوخبرنداری ...وازبحثدگذشته بیابیرون باکسی که براش مهم نبودی ودوستت نداشت ح ...

از این ناراحتم که خودش اومد منو راضی به ازدواج کرد و خیلی راحت از طرف خودش تصمیم گرفت جدا شیم منو وابسته کرد و رفت😔

اون همه التماسش کردم توجه نکرد ، نمیدونم اما دلم خیلی تنگ شده😔

دركت ميكنم خيلي سخته خيلي منم تقريبا شرايط تورو دارم البته ما دوست بوديم يكماهه باهم قهريم همش منتظرم بركرده خيلي دلم ميخوادش